Fotbal şi bani - Messi, aproape să spulbere recordul lui Ronaldo

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 5 mai 2023

Sursa foto: facebook / MessiVsRonaldoStatistics

Sursa foto: facebook / MessiVsRonaldoStatistics

Messi şi Ronaldo continuă goana după recorduri. După ce Ronaldo a uimit lumea la finalul anului trecut cu contractul său fabulos, de 200 de milioande de dolari, acum marele lui rival este foarte aproape să dea lovitura. Arabia Saudită se pregăteşte să îi ofere campionului mondial argentinian Lionel Messi un contract anual de 400 de milioane de dolari pentru a juca în această vară în Saudi Pro League, informează Telegraph.

Acordul, care este negociat de tatăl lui Messi, ar depăşi cu mult contractul de peste 200 de milioane de dolari pe care Cristiano Ronaldo l-a semnat pentru a juca în Arabia Saudită, la Al Nassr, până în vara anului 2025.

Campionul mondial argentinian a fost suspendat de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Messi acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul. Posibilul transfer al lui Messi ar fi cea mai recentă mişcare a Arabiei Saudite de a bulversa lumea sportului profesionist, notează Bloomberg. Pe lângă recenta semnătură a lui Ronaldo, ţara a finanţat liga LIV Golf, iar fondul său suveran de investiţii (PIF) a cumpărat clubul Newcastle United din Premier League. Fondul suveran de investiţii saudit a luat în calcul, de asemenea, adăugarea unei curse de Formula 1 le investiţiile sale în sport/ Investiţiile PIF în sport şi în jocurile de noroc competitive - şi demersurile de a aduce evenimente sportive majore în regat sunt parţial o încercare de a stimula puterea de influenţă saudită, în timp ce criticii spun că astfel de tranzacţii sunt "sportswashing", adică o încercare de a îmbunătăţi imaginea naţiunii şi de a distrage atenţia de la încălcări ale drepturilor omului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb