FRĂŢILĂ ÎL IA PESTE PICIOR PE FERCALĂ Preşedintele executiv al SIF Transilvania, cooptat în Consiliul SCUT Constanţa

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 octombrie 2014

Consiliul de Administraţie al "Scut" Constanţa (SCUT) a anunţat că l-a cooptat pe Mihai Fercală, preşedintele executiv al SIF Transilvania, după demisia lui Răzvan Drăgoi.

Constantin Frăţilă, preşedintele SCUT, îl ia peste picior pe Mihai Fercală, în comunicatul transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Urmare a numeroaselor acuze aduse de către domnul Mihai Fercală faţă de administrarea Scut, Consiliul de Administraţie al Scut a decis în această şedinţă cu unanimitate de voturi, numirea ca administrator provizoriu până la prima Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor a domnului Mihai Fercală din Braşov, de profesie economist", se arată în documentul citat.

Constantin Frăţilă mai adaugă: "Având în vedere că societatea îşi permite doar un cost de 192 lei/administrator/lună, neputând asigura costuri de administrare la nivelul de 200.000 lei/ lună similar costului salarial al domnului Mihal Fercală de la SIF Transilvania, Consiliul de Administraţie a decis că pentru administratorii cu alt domiciliu diferit de Constanţa, să se asigure cazarea la căminul societăţii şi masa la cantină, cu ocazia participării la şedintele de CA".

Constantin Frăţilă şi Mihai Fercală sunt într-un conflict deschis de câteva luni, aceştia întrecându-se în declaraţii, acuze, propuneri pentru adunările generale şi acţiuni în instanţă.

După confruntarea din Adunarea Generală a Acţionarilor SIF3 din august, unde Mihai Fercală a ieşit învingător, iar Frăţilă a fost demis din funcţia de membru în Consiliul de Supraveghere, cei doi urmează să se războiască din nou, în AGA de pe 20/21 octombrie, unde acţionarii va trebui să decidă asupra pornirii acţiunii în răspundere împotriva membrilor directoratului SIF Transilvania: Mihai Fercală, Iulian Stan (vicepreşedinte executiv şi director general adjunct) şi Mihăilă Ion (fost vicepreşedinte executiv), care, potrivit grupului format în jurul lui Frăţilă, şi-ar fi depăşit atribuţiile funcţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb