Freshful îl numeşte pe Tudor Mihăilescu în rolul de director general

S.B.
Companii / 9 iulie

Tudor Mihăilescu

Tudor Mihăilescu

Freshful by eMAG, hypermarketul online cu cea mai variată gamă de produse, se pregăteşte de o nouă etapă în evoluţie şi îl numeşte pe Tudor Mihăilescu în poziţia de director general, cu misiunea de a creşte business-ul către un miliard lei.

Tudor Mihăilescu preia acest rol de la Andrei Popescu, cel care a condus Freshful în ultimii doi ani. Mihăilescu va păstra în continuare şi rolul de Senior Vice President şi Chief Operating Officer în cadrul Grupului eMAG, pe care îl deţine din 2022, de când este responsabil de coordonarea proiectelor de creştere a companiilor tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, PC Garage, Flip şi Freshful.

Freshful este hypermarketul online care încă de la început şi-a propus să ofere clienţilor timp liber. Comanda e simplă, iar clientul îşi poate face coşul de cumpărături în doar câteva minute faţă de câteva ore cât poate dura. Livrarea e programată şi predictibilă, în intervalul orar ales. Gama hypermarketului este foarte variată, peste 18.000 de produse, acoperind toate nevoile casnice: legume şi fructe de sezon, carne şi produse congelate, băuturi de toate felurile, produse eco şi bio, articole de igienă, cosmetică şi produse de curăţenie. Zilnic, preţurile sunt verificate şi peste o mie de articole beneficiază de preţuri speciale. Freshful a livrat peste un milion de comenzi în ultimul an în Bucureşti, devenind unul dintre hypermarketurile de top.

"Acasă, într-o familie cu copii şi animale de companie trebuie să facem aprovizionarea destul de des. Ne-am bucurat de serviciile Freshful încă de la lansare, chiar ne-a simplificat viaţa, eliminând stresul mersului frecvent la magazin. Cele peste un milion de comenzi din ultimul an arată că am reuşit cu adevărat să facem o schimbare în vieţile oamenilor, oferindu-le beneficii vizibile imediat, fiind un serviciu pe care se pot baza de fiecare dată când trebuie să facă cumpărăturile. Îi mulţumesc lui Andrei Popescu pentru contribuţia lui valoroasă şi îmi doresc ca, la fel ca şi până acum, să lucrez alături de echipa Freshful pentru a asigura un proces de dezvoltare a business-ului," a declarat Tudor Mihăilescu, director general Freshful by eMAG.

La Freshful, calitatea şi prospeţimea produselor, precum şi crearea unui serviciu cu valoare adăugată reprezintă principala prioritate. Cu o colaborare care implică peste 150 de mici producători locali, multe dintre produse, în special legumele şi fructele, ajung la clienţi în mai puţin de 24 de ore de când au fost culese. Pentru a asigura condiţii optime, acestea sunt livrate din depozitul propriu şi transportate cu maşini FrigoFresh, care au trei compartimente cu temperaturi diferite, perfecte pentru produse congelate, refrigerate sau pentru cele care pot fi transportate la temperatura camerei.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune şi investiţii materiale, din poziţia de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat şi de coordonarea zonei de business. Între 2010 şi 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb