FRF se delimitează de galeria de la peluză

O.D.
Sport / 13 septembrie 2023

FRF se delimitează de galeria de la peluză

FRF a precizat, pe site-ul oficial, că dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului dintre România şi Kosovo, de pe Arena Naţională.

"Victoria împotriva Kosovo ( scor 2-0) a fost insuflată de suporterii Naţionalei, în ciuda huliganilor!", notează forul, adăugând: "Federaţia Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România şi Kosovo, de pe Arena Naţională. Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, şi anume neamestecul politicului în actul sportiv".

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, a precizat FRF, care "condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane". "Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naţionale de un grup restrâns de aşa-zişi suporteri, afectând desfăşurarea normală a meciului şi, implicit, starea de spirit a tricolorilor. Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privaţi de un spectacol fotbalistic pe care şi l-au dorit şi pentru care au plătit bilet", a adăugat federaţia.

"FRF regretă experienţa nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor şi le mulţumeşte totodată pentru fantastica susţinere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!", a mai notat forul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. FRF NU REPREZINTA ROMANIA , AFARA CU TOTI HABARNISTII DIN FEDERATIE , !

    1. FRF,a condamnat reactia ultrasilor romani care au afisat un bener pe care scria ,KOSOVO,este IUGOSLAVIA,spunand ca ultrasii,au amestecat fotbalul cu politica. Bravo politrucilor din FRF,care este condusa de catre un POLITRUC numit politic,de meserie AFON in fotbal,dar instalat in functie numai pentru faptul ca ii turna in pahare lui Basescu,functia lui fiind ca si consilier prezidential cea de PAHARNIC. Adica cum sa vorbesti de FUNIE in CASA SPANZURATULUI. Intrebare.? Daca STATUL ROMAN nu recunoaste ca STAT KOSOVO,echipa de fotbal a acestui stat ce cauta sa joace cu alte NATIONALE pe care statele cu care joaca nu ii recunosc. Se dovedeste inca odata ca,ROMANIA,este o COLONIE care trebuie sa execute ORDINELE STAPANILOR. In ajutorul celor spuse de mine,vine si DECLARATIILE BELICOASE ale altui EXALTAT,numit si el tot politic de aceeasi STAPANI,adica ZELENSKI,care ne cere fara nici un temei sa intram in razboi. TERORISTUL PUTIN,ii umple de rachete iar accidental,niste resturi,cad si pe teritoriul romaniei,intrucat rachetele ,cad la 200 de metrii de teritoriul nostru,iar atunci cand se dezintegreaza din cauza antiaerienei ucrainiene,cad si pe teritoriul romaniei niste resturi. ZELE,cere romaniei,sa atace si ea dronele trase asupra ucrainei,insa in acest caz,am viola spatiul aerian ucrainian si am fi declarati agresori. eu cred ca nu este prea departe ziua,in care STAPANII,ne vor obliga sa intram si noi in acest razboi,intrucat in romania este prea multa liniste. SLAVA ROMANIA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb