Fundaţia Dan Voiculescu demarează un proiect pentru obţinerea unei soluţii împotriva COVID-19

M.A.
Miscellanea / 9 aprilie 2020

Fundaţia Dan Voiculescu demarează un proiect pentru obţinerea unei soluţii împotriva COVID-19

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României demarează un proiect pentru obţinerea unei SOLUŢII TERAPEUTICE RAPIDE împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Astfel, fundaţia iniţiază, prin Senatul Ştiinţific, un nou demers în campania împotriva noului coronavirus. Printr-un parteneriat cu reputaţi specialişti, susţine obţinerea rapidă a unui remediu imunologic activ, bazat pe imunoglobulina Y specifică anti Covid 19.

"Acest produs ar putea să asigure tratarea persoanelor infectate şi imunizarea în masă a populaţiei, cu efecte pozitive majore asupra sănătăţii fizice şi psihologice a populaţiei. Serul cu anticorpi specifici ar putea constitui o soluţie terapeutică atât pentru persoanele contaminate, având impact pozitiv în diminuarea simptomelor grave, cât şi pentru imunizarea populaţiei sănătoase. Dacă studiile se vor finaliza cu succes, soluţia imunologică cu caracter terapeutic şi preventiv, va fi utilă atât în perioada în care se va definitiva apariţia unui vaccin adecvat, dar şi ulterior acestei perioade, ca alternativă de protecţie pentru persoanele care au o patologie ce reprezintă contraindicaţie absolută pentru vaccinare.", arată comunicatul.

În acest sens, Senatul Ştiinţific al Fundaţiei Dan Voiculescu realizează un parteneriat cu o echipă de medici români, cu experienţă în imunologie şi studii de cercetare pe imunoglobuline.

Proiectul face parte din campania Fundaţiei Dan Voiculescu de implicare în efortul naţional de combatere a pandemiei de Coronavirus, concretizată recent şi cu susţinerea achiziţiei unor unităţi exterioare de triaj al pacienţilor critici, pentru Secţia ATI a Institutului Clinic Fundeni.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. sa va dea dumnezeu sanatate domnule profesor si sa faceti in continuare numai lucruri bune pentru romanii sa trecem cu bine peste aceasta pandemie.

    1. marile centre de virusologie din franta, usa, china, incearca asta de zeci de ani..

      si voiculescu vrea acum sa inventeze eprubeta....

      este doar umbrela sub care vor fi tocati bani primiti zilele astea din donatii..... 

    un proiect de mare anvergura de care are nevoie toata lumea sa scapam de acest virus malefic care a bagat spaima in toata lumea.

    sa speram ca specialistii de la fundatia dan voiculescu vor gasii ceva care sa combata acest virus eu am mare incredere in ei

    consider ca este ceva iesit din comun ceea ce face fundatia dan voiculescu este un efort magnific care vine in ajutorul populatiei care nu mai stie cum sa se fereasca de coronavirus.

    respect maxim pentru aceasta initiativa care ne lasa fara cuviinte...........respect fundatia dan voiculescu sunteti cei mai buni.

    este o mare palma data guvernului orban care in loc sa stea sa caute solutii ei s-au izolat cu totii si dau doar amenzi la oameni asta o sa ii coste

    sincer sa fiu ma asteptam ca fundatia dan voiculescu sa faca ceva in combaterea virusului pentru ca in ei am singura speranta si incredere maxima in restul totul egal cu zero.

    nu vreau sa sune ca fiind cuvinte mari dar eu chiar cred ca vor gasii antidotul impotriva viruslui.

    unii spun ca varful pandemiei va fi de paste insa eu sper ca pana atunci cercetatorii de la fundatia dan voiculescu sa gaseasca un vaccin si chiar atunci in varful pandemiei sa ne vaccinam cu totii si sa nu mai fim afectati de asa ceva niciodata.

    ma inclin si sunt profund impresionata si recunoscatoare fundatiei dan voiculescu.

    1. asta-i ziarul lui Voiculescu Crescent. Prea multe comentarii scrise de fostul colonel Voiculescu... ii cunosc stilul.

    intreaga lume este paralizata de aceasta epidemie care a venit asa din neant si a maturat totul in calea sa.

    Mă piș pe mine de râs citind opiniile 1-11. Cât plătește dom' profesor Pușcărie?

    1. Si eu sunt mișcat total. Sef si cercetător principal este Mircea Badea si adjunct Ciuvica!

      Gata si vaccinat de Paști? De pastile cailor? 

      Eu as face si treaba mare....si dom puscarias sef de celula arunca banii ca si asa cit de curind iese afara cu picioarele inainte !

    Vaccinul e aproape gratis si se face prin ochi,prin acei ochi care stau holbati la latrine...Pic cu pic...

    De ce nu ajutati Institutul Cantacuzino,să redevină ce a fost o dată,!?....acolo sunt f.buni cercetatori,va rog ajutatii nu mai căutați și pierdeți timpul.Multumesc anticipat ????????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb