GABRIELA FIREA: "Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate"

M.C.
Politică / 9 februarie 2023

"Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate"

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat că singurii vinovaţi pentru proiectele majore blocate pentru Bucureşti sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti şi PNL Bucureşti şi a adăugat că numai primarii şi consilierii social-democraţi înţeleg cum trebuie administrat un oraş, prin reluarea investiţiilor în şcoli, spitale, redeschiderea şantierelor şi atragerea fondurilor europene pentru a dezvolta serviciile publice, informează News.ro.

"Bucureştiul trebuie salvat cu adevărat! Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Oraşul s-a degradat şi mai mult în aceşti peste doi ani în care actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice fără sfârşit. Este nevoie de o echipă serioasă, pregătită să reia toate proiectele blocate şi pentru care singurii vinovaţi sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti şi PNL Bucureşti. Doar primarii şi consilierii social-democraţi înţeleg ce înseamnă administrarea acestui oraş şi pot relua investiţiile în spitale şi şcoli, pot redeschide şantierele şi sunt în stare să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea serviciilor publice", a scris Gabriela Firea, astăzi pe Facebook.

Ea a mai spus că, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social-democraţi şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, a analizat situaţia în care se află proiectele începute de PSD în Bucureşti.

"Majoritatea obiectivelor de investiţii pe care le-am început sunt blocate! Tragic este că Bucureştiul a avut în aceşti doi ani mai mulţi bani la dispoziţie şi tot ce am auzit au fost minciuni despre "greaua moştenire" şi datorii închipuite. În plus, e dramatic faptul că proiecte majore pentru oameni riscă să piardă finanţări nerambursabile importante. Echipa social-democrată din Bucureşti este pregătită să repare tot răul făcut, chiar dacă nu va fi o muncă uşoară", a completat Firea.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Are ambitii, cleptomana!

    1. Are mult tupeu paparuda asta.

      In 4 ani de mandat a consumat bugetul Bucurestiului pe 6 ani si a lasat in urma garduri de-a lungul liniilor de tramvai, multe companii infiintate artificial si numiri in functii pe baza de cumetrii. 

      Se va vedea in alegeri daca bucurestenii mai au chef de inca un mandat fara caldura si apa calda. :)

      Urmatorul mandat, indiferent de detinatorul lui, tot fara apa calda si caldura va fi deoarece conductele in lungime de sute de km nu pot fi inlocuite imediat. Problemele s-au acumulat in ultimii 30 de ani, timp in care Halaicu, Lis, Basescu, Oprescu si Firea nu au facut nimic, au dat tunuri si acum au crapat ... conductele.

    Proiecte: blocuri de 5 etaje intre case. Bravos madame, sa traiesti. Doamne ferește de un cutremur major ca suntem rasi.

    1. Plicușor a pun Bucureștiul pe picioare. Timpuri Noi: Perfect!

    Ar putea sa se orienteze spre ceva munca onesta femeia asta, gen Onlyfans :)

    Ce mai catastrofala pentru Bucuresti. Firea unde este sarma ta.

    Ce minister drăguț ți-ai făcut la comanda! Cheltuiți banii proștilor pe un minister care nu face nimic. Ar trebui sa va ia DNA ul ca v-ați făcut minister pe comanda pentru dvs și alte pile de partid. Nu va mai votează nimeni. Am ajuns sa îl regretam pe Dragnea.

    matracuca vrea iarasi sa sifoneze banii primariei catre clientela de partid.

    "Majoritatea obiectivelor de investiţii pe care le-am început sunt blocate"

    Adica spagarii de sorginte pesedista se plang ca marile proiectele de investitii ar fi blocate. 

    Ce i se intampla lu' alde Robert Negoita primarul sectorului 3 ar trebui sa fie doar inceputul...trebuie verificata legalitatea autorizatiilor de construire emise de primarii incepand cu primul mandat al lui Sorin Oprescu si pana in prezent. Verificate la sange toate avizele aferente emise de autoritatile implicate in astfel de ilegalitati: ISC, ISU...inclusiv avizul de mediu. 

    Daca tot am pomenit de ISC (Inspectoratul de Stat în Construcții) ar trebui sa ne amintim ca in Romania cad poduri "de batranete"...chiar nu-i nevoie de vreun cutremur...cat o fi el de mic.

    Tara lu' Papura Voda! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb