GABRIELA FIREA ÎI RĂSPUNDE LUI ORBAN: "Ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină"

I.A.
Politică / 8 decembrie 2019

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Actualizare - Gabriela Firea anunţă că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primărie din partea PSD.

"Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta, la momentul potrivit, politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după sărbătorile de iarnă. Nu văd de ce nu aş candida pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut decât copiii în somn şi nici măcar în week-end, aşa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai gândeşti la sacrificii. În mod evident, au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte şi exact acest lucru îi deranjează pe penelişti care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate", a subliniat primarul Capitalei.

---

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat dumincă, în cadrul unei emisiuni, că premierul Ludovic Orban a declanşat Jihadul împotriva sa deoarece spune în diverse întâlniri că nu poate fi schimbată decât dacă i se fac dosare, informează News.ro.

Firea afirmă că era la slujba de duminică în momentul în care telefonul "pur şi simplu a explodat" din cauza apelurilor jurnaliştilor care voiau să îi ceară să comenteze declaraţiile lui Orban la adresa sa.

În opinia primarului general, Orban a declanşat Jihadul împotriva ei, spunând că unicul obiectiv al liderului liberal este să o schimbe din funcţie şi că acesta promite funcţii şi poziţii înalte celor care o atacă.

De asemenea, Firea a susţinut că Ludovic Orban se întâlneşte cu tot felul de persoane, cărora le transmite că ea nu poate fi schimbată decât dacă i se vor face dosare. Gabriela Firea a mai afirmat că Orban încearcă să racoleze oameni din echipa ei, să racoleze oameni din CGMB, sa mituiască parte a presei să scrie lucrurui neadevărate la adresa sa.

Referitor la acuzaţiile potrivit cărora situaţia în domeniul furnizării energiei termice în Capitală este "extrem de critică", Firea i-a transmis premierului că ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină.

Aceasta a amintit că l-a invitat pe Ludovic Orban la discuţii pe proiecte, dar că primul-ministru nu vine, "pentru că nu ştie şi e un neprofesionist".

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminică pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape egale cu zero.

Şeful Guvernului a mai menţionat, cu ocazia instalării prefectului de Ilfov, că "Administraţia Capitalei joacă în alt film".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. gypsy firea

    1. Ce comentariu adanc si la obiect !Esti tefelist ?

      Tip CATA VERITABILA. ASA A FACUT SI CU CEI CATE NU POT AVEA COPII, INTENTIONAND SA IL ATACE PE IOHANIS A UMILIT TOTI RPOMANII CARE NU AU COPII. CE AR FI SA SE COBOARELA NIVELUL EI SI CEI DOI SI SA II SPUNA CA, LA LECTUTA PE CARE O Face , vezi Cv ul si la schimbat barbatii...nu sr face adminstr........

    Fibra multa-n firea....E incordata intre dinti, asteapta un moment prielnic de cotonogire premier. E pregatita si-ncordata ca o catelusa turbata. Cita experienta are !

    Bursa reia cu litere mari afirmatiile jenante ale unui primar neobrazat! Aveam o impresie mai buna despre tinuta acestui cotidian!

    1. Te exprimi cu blandete, cand Bursa repeta afirmatiile necivilizate ale prezentatoarei TV votata de putini bucuresteni se cheama ca e de acord cu mizeriile venite de la PSD! Bursa nu mai e ce a fost!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb