GABRIELA FIREA: "Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum"

S.B.
Politică / 26 aprilie 2022

"Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum"

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a criticat, luni seară, modul în care arată Bucureştiul şi spune că responsabil este Ludovic Orban care l-a susţinut pe Nicuşor Dan pentru postul de primar general, informează news.ro.

Gabriela Firea a declarat, luni seară, la România TV, că niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar, poluat şi neîngrijit ca acum.

"Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum, nu a fost atât de poluat, nu a fost plin de dăunători, parcurile nu au fost lăsate de izbelişte ca acum. Două ierni în care bucureştenii au îngheţat de frig mai mult ca niciodată, nu le-a mai păsat nici măcar să scurteze durata anumitor reparaţii care se realizează în urma avariilor sau să urgenteze acele proceduri pentru lansarea licitaţiei. Le-am lăsat un proiect la cheie, de fonduri europene, aproape 300 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelei vechi de termoficare. Mai mult de un an de zile nu au făcut altceva decât să schimbe oamenii din Direcţia de Achiziţii, să îşi pună oamenii lor ca să, am putea să interpretăm, să aranjeze anumite licitaţii, pentru că altfel de ce nu lucrezi cu funcţionarii publici pe care i-ai găsit?", a declarat Gabriela Firea.

Ministrul Familiei a făcut referire şi la "responsabilii" pentru toate neregulile din Capitală.

"Veţi spune, cine e responsabil pentru ce e acum la Primăria Capitalei? Responsabili sunt cei care l-au girat în primul rând pe domnul primar Dan şi care formează acum majoritatea în Consiliul General, cu USR şi PNL pentru că ei l-au susţinut. Mă refer la USR Bucureşti şi PNL Bucureşti şi domnul Orban, dar acum ştiţi cum se spune, prinde orbul, scoate-i ochii. Ce să îi facem domnului Orban? Nu mai e nici la PNL, nu mai e nici la conducerea Camerei Deputaţilor, şi-a făcut un partiduleţ, ce să îi... dumnealui a nenorocit Bucureştiul. Dar ce mai putem să facem că a dispărut din prim planul scenei politice, iar cu toţii, acum, suferim de pe urma strategiei minunate politice", a declarat Firea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Muiere psd-ista, tot raul se trage de la tine.

    Culmea este că de mulți ani în București, acolo unde se mai face puțină curățenie ( și se face cu mulți bani dar de fapt este o pospăială, adică de mântuială și de ochii lumii ), în cel mai scurt timp apar alte gunoaie. Explicația este simplă : pe de o parte, lipsa de educație ( pe românește : nesimțire ), a celor care aruncă mizeriile de tot felul în stradă, în parc, pe malul lacului. Se simte lipsa celor " 7 ani de acasă " dar și a dezinteresului față de elevi pe parcursul școlar, cărora nu li se face o educație în spirit ecologist.

    Pe de altă parte, cei responsabili de curățenia orașului, care dispun de atâtea pârghii pentru ca orașul , în multe locuri, să nu mai arate ca o ladă de gunoi, dau dovadă de nepăsare, lipsă de profesionalism, crasă incompetență.

    Personal, de ani de zile, am sesizat în mod repetat către autorități situații care se pot rezolva simplu, fără cheltuială, numai aplicând legea dar fără nicii un rezultat. In concluzie, s-ar putea face multe dacă s-ar dori cu adevărat, la alții se poate, numai la noi nu...... Și mai sunt atâtea alte nereguli cu care ne confruntăm permanent în CAPITALĂ. 

    Doar cu Gabitza putea fi mai rau! Sa-i fie rusine pt tot ce NU a facut cat era primar!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb