Galeria cora Lujerului devine Supernova Lujerului

F.D.
Companii / 4 iunie

Galeria cora Lujerului devine Supernova Lujerului

Supernova modernizează fosta galerie cora Lujerului din Bucureşti, în incinta căreia se regăseşte şi hipermarketul integrat în reţeaua de magazine Carrefour România în 2023. În urma procesului de rebranding, galeria cora Lujerului a devenit Supernova Lujerului, prezentând îmbunătăţiri majore şi noi branduri internaţionale, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Concomitent, hipermarketul trece prin procesul de rebranding şi remodelare. cora devine Carrefour şi funcţionează deja sub noua identitate Carrefour.

Începând cu 6 iunie, clienţii se pot bucura de centrul comercial recent renovat, cu o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 30.000 metri pătraţi, pentru o experienţă de cumpărături mai variată. Procesul amplu de modernizare a fost conceput pentru a oferi consumatorilor branduri de renume şi o experienţă de cumpărături cât mai plăcută. Acesta include o infrastructură interioară îmbunătăţită, zone exterioare complet renovate, precum si toalete şi parcări modernizate, dar şi o zonă de food court variată.

Odată cu rebrandingul centrului comercial, Supernova extinde oferta de magazine prin noi branduri.

,,Supernova Lujerului este un centru comercial foarte important pentru noi. Mai departe de a oferi oamenilor noi facilităţi şi opţiuni recreative, ne dorim să facem experienţa de cumpărături a comunităţii din zonă mult mai accesibilă. Suntem mândri că am reuşit să ducem la capăt un nou proces de rebranding al unuia dintre cele 6 centre achiziţionate in 2022. Ne dorim să continuăm să aducem, în permanenţă, magazine noi şi să rămânem conectaţi la tendinţele pieţei", a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Pentru a sărbători noua identitate, in perioada 6 - 9 iunie Supernova Lujerului va organiza patru zile de activităţi şi spectacole pentru clienţii de toate vârstele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb