Gama de pantofi sport Ilie Năstase, şi în ţara noastră

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 25 aprilie 2005

Ilie Năstase este printre puţinii sportivi din lume, alături de Stan Smith şi Franz Beckenbauer, care au încheiat, începînd din 1973, un contract de sponsorizare pe viaţă cu adidas. Mai mult decît atît, colaborarea s-a extins şi prin crearea gamei de pantofi sport Ilie Năstase, din care pînă acum s-au vîndut peste un milion de perechi. Gama este disponibilă în acest moment şi în magazinele adidas din ţara noastră.

Ilie Năstase a declarat: "De adidas mă leagă mai mult decît un contract de sponsorizare. L-am cunoscut personal pe Adi Dassler (fondatorul adidas) şi am obţinut performanţă alături de adidas. În plus, şi eu şi adidas avem aceeaşi viziune asupra succesului: impossible is nothing" .

adidas România are în prezent cinci magazine la nivel naţional şi urmează să lanseze pînă la sfîrşitul lui 2005 încă patru în Timişoara, Constanţa, Braşov şi Arad, la care se adaugă 10 magazine în regim de franciză în Bucureşti-Unirea, Oradea, Cluj şi alte oraşe reprezentative. Cel mai recent magazin adidas, care este şi cel mai mare din ţară (300 mp), a fost inaugurat, la sfîrşitul anului trecut, în Plaza România. "Reţeaua magazinelor adidas se va extinde, astfel încît să fim prezenţi în cele mai importante complexe comerciale din ţară. Datorită gamei foarte diversificate de produse, precum şi datorită liniei Originals, creşterea cifrei de afaceri cu 105% în decursul următorului an va dovedi că nimic nu este imposibil, atît în viaţa sportivă, cît şi în domeniul distribuţiei", a declarat Osman Ayaz, Managing Director adidas Zone Middle (zona care include Turcia, Israel, Cipru, Bulgaria şi România).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb