Garanti Credite de Consum, parteneriat cu magazinele Forza Rossa

F.A.
Comunicate de presă / 30 octombrie 2012

Garanti Credite de Consum, parte din Garanti Grup România, lansează creditele Velocita, Desiderio şi Massimo, în lei, special concepute pentru magazinele Forza Rossa, conform unui comunicat de presă.

Prin intermediul creditelor Velocita şi Desiderio, fanii Formula 1 care doresc să achiziţioneze produse din magazinele Forza Rossa pot obţine finanţare de la Garanti Credite de Consum, pe cinci ani cu avans zero şi fără garanţii.

Creditul Massimo a fost conceput pentru sumele care depăşesc 100.000 de lei, iar destinaţia acestuia este pentru achiziţionarea de autoturisme Lotus sau Ferrari.

"Prin parteneriatul cu Forza Rossa şi crearea celor 3 tipuri de credite vrem să oferim un sistem de rate avantajos care să-i ajute pe clienţii noştri să-şi împlinească visele. Cu avans zero si fără să percepem garanţie pentru sumele mai mici de 100.000 de lei şi pentru o perioadă de până la 60 de luni, aceasta este cea mai bună ofertă de pe piaţă", a declarat Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.

Ion Bazac, preşedintele Grupului Forza Rossa, a precizat: "Ne bucurăm să putem oferi clienţilor noştri Ferrari Store pe Calea Victoriei sau Mall Băneasa, dar şi la showroom-urile Lotus şi Ferrari din Otopeni posibilitatea de a-şi achiziţiona chiar şi o maşină prin sistemul de rate oferit de Garanti. Spre exemplu, o maşină Lotus ce costă 40.000 de euro poate fi achiziţionată uşor printr-un astfel de sistem. Ca să nu mai spunem că se apropie perioada cadourilor de iarnă şi noua colecţie de la Ferrari Store aduce foarte multe noutăţi. Toate acestea pot fi accesibile oricui începând de acum înainte".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb