Garanti Leasing a acordat finanţări de 36,2 milioane de euro, în primul semestru

E.D.
Bănci-Asigurări / 1 octombrie 2014

Garanti Leasing, parte a grupului financiar Garanti România, a acordat în primele şase luni ale acestui an finanţări noi în valoare de 36,2 milioane de euro, cu 68% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit reprezentanţilor băncii, ritmul de creştere al Garanti Leasing este de trei ori mai mare decât media pieţei, care în primele şase luni a realizat finanţări de 664 milioane de euro, o creştere de 22% an la an.

"În ultimii ani, Garanti Leasing a înregistrat o evoluţie a volumului de finanţări acordate şi a veniturilor înregistrate. Ne aşteptăm la o continuă creştere a activităţii noastre în lunile următoare, continuând să finanţăm proiecte atât pentru IMM-uri, cât şi pentru sectorul public. Strategia noastră este să ne dezvoltăm sănătos, să creştem cota de piaţă într-un mod sustenabil şi, în acelaşi timp, să diversificăm portofoliul de bunuri finanţate", a declarat Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.

"Rezultatele peste media pieţei înregistrate de Garanti Leasing sunt în linie cu strategia noastră. Evoluţia din primul semestru ne confirmă prezenţa puternică în piaţa locală. Avem planuri de creştere pe termen lung şi vom continua să ne servim clienţii cu soluţii financiare personalizate", a declarat Ufuk Tandogan, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Garanti Leasing.

În prima jumătate a anului 2014, finanţările s-au îndreptat către vehicule (64%), aici ne referim la autoturisme, vehicule comerciale şi de transport persoane, echipamente (30%) şi imobiliare (6%). Cota de piaţă a Garanti Leasing a urcat în primele şase luni ale anului, la 5,4%, faţă de 4% în perioada similară din 2013. Portofoliul actual al Garanti Leasing cuprinde 49% vehicule, 37% echipamente şi 14% imobiliare. La finele primului semestru, compania a înregistrat un profit net de 1,34 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb