GarantiBank oferă credite cu o perioadă de graţie flexibilă de 3 luni

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 septembrie 2009

GarantiBank le oferă clienţilor săi o perioadă de graţie flexibilă de 3 luni, în care nu plătesc niciun fel de dobândă sau comision, pentru toate creditele contractate până la 31 decembrie 2009, se arată într-un comunicat al băncii.

Clienţii pot beneficia de aceste trei luni de graţie oricând în primii trei ani de la acordarea creditului. De asemenea, aceştia pot opta pentru a lua toate cele trei luni de graţie odată sau pot alege să beneficieze de acestea separat, oricând doresc, în funcţie de nevoile proprii.

Perioada de graţie de 3 luni se acordă pentru toate creditele destinate persoanelor fizice: creditul imobiliar, creditul ipotecar pentru construcţii, creditul pentru nevoi personale cu asigurare, creditul pentru nevoi personale cu garanţii reale, creditul auto.

Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank, a declarat: "Modalitatea flexibilă în care poate fi luată această perioadă de graţie de trei luni le va permite clienţilor să ia o pauză de la plata creditului atunci când apar situaţii neprevăzute, care le solicită majoritatea resurselor financiare. De exemplu, dacă începe şcoala şi trebuie cumpărate cărţile şi rechizitele necesare, sau dacă maşina trebuie dusă la reparat, clienţii noştri au acum posibilitatea de a amâna plata ratei în lunile în care cheltuielile sunt mai mari. Tot ceea ce trebuie să facă este să anunţe acest lucru în agenţia în care au contractat creditul."

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare bancă privată din Turcia. În România, GarantiBank are 50 de agenţii, dintre care 20 în Bucureşti

Credite disponibile la GarantiBank

Creditul imobiliar: disponibil în RON, EUR, USD şi CHF; fără sumă maximă, cu perioada de creditare de până la 30 de ani. Dobânda este 7,50% la EUR (DAE 9,32% calculată pentru suma de 300.000 EUR şi perioada maximă de 30 ani).

Creditul ipotecar pentru construcţii: disponibil în RON, EUR, USD si CHF; fără sumă maximă, cu perioada de creditare de până la 30 de ani. Dobânda este 8,70% la EUR (DAE 9,32% calculată pentru suma de 300.000 EUR şi perioada maximă de 30 ani).

Creditul pentru nevoi personale cu garanţii reale: disponibil în RON, EUR, USD şi CHF; suma maximă este de 300.000 EUR sau echivalent, iar perioada de creditare poate ajunge până la 30 de ani. Dobânda este 7,98% la EUR (DAE 10,48% calculată pentru suma maximă de 300.000 EUR şi perioada maximă de 30 ani).

Creditul pentru nevoi personale cu asigurare: disponibil în RON, EUR, USD şi CHF; suma maximă este de 30.000 EUR sau echivalent, iar perioada de creditare poate ajunge până la 10 de ani. Dobânda este de 9,27% la EUR (DAE 15,53% calculată pentru suma maximă de 30.000 EUR şi perioada maximă de 30 ani).

Creditul auto: disponibil în RON, EUR, USD si CHF; suma maximă este de 40.000 EUR, cu perioada de creditare de până la 7 de ani. Dobânda este 7,98% la EUR (DAE 11,53% calculată pentru suma maximă de 40.000 EUR şi perioada maximă de 7 ani).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb