"GdF SUEZ Energy România" face reduceri de personal şi taie investiţiile

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 13 mai 2009

"GdF SUEZ Energy România", fosta "Distrigaz Sud", ia în calcul posibile acţiuni pentru a face economii, anunţând că negociază cu sindicatele în privinţa numărului angajaţilor şi că îşi va reduce, în 2009, investiţiile cu 25%. Directorul general al companiei, David Yvonnick, a declarat: "Trebuie să fim cât mai performanţi posibil. Analizăm şi ce fac ceilalţi operatori în Europa. În prezent, negociem cu organizaţiile sindicale. Este adevărat că cererea tuturor actorilor economici este de a face cât mai performantă distribuţia de gaze şi acest lucru ne obligă să ne gândim la posibile acţiuni pentru a face economii. Această reflecţie este permanentă".

Potrivit NewsIn, "GdF SUEZ Energy România" va aloca, în acest an, 228 milioane de lei pentru investiţii, cu 25% mai puţin faţă de cele realizate de companie anul trecut (304 milioane de lei). Strategia "GdF SUEZ Energy România" pentru acest an presupune continuarea investiţiilor în activitatea de bază a companiei, respectiv distribuţia de gaze naturale. Alte investiţii se referă la modernizarea reţelei de distribuţie de gaze şi a sistemului informatic la standarde europene.

Potrivit lui David Yvonnick, investiţiile pe timp de criză reprezintă un efort mare şi orice decizie trebuie cântărită cu foarte mare prudenţă, pentru că nu se ştie cât va dura această perioadă de incertitudine.

În ceea ce priveşte vânzarea de electricitate, directorul general al "GdF SUEZ Energy România" spune că obţinerea licenţei de furnizare de electricitate în 2008 constituie un prim pas al companiei către elaborarea unei oferte duale pentru clienţii săi. Clienţii vizaţi momentan sunt cei din segmentul industrial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb