GEFCO îşi lansează noul website

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2008

GEFCO a lansat noul website al grupului: un nou design, mai mult conţinut şi o ergonomie sporită, regândit pentru a deveni un instrument de comunicare internaţională a brandului.

Mai mult decât o simplă actualizare, site-ul reflectă totodată ambiţia grupului de a răspunde celor două obiective principale: creşterea vizibilităţii în întreaga lume şi evidenţierea experienţei logistice, anunţă compania printr-un comunicat remis redacţiei Astfel, site-ul evidenţiază strategia şi expertiza GEFCO prin intermediul celor patru secţiuni: Grup, Soluţii şi servicii, Cariere şi Presă, compania prezentând gama de soluţii logistice, expune expertiza sa în domeniu şi facilitând un acces rapid la serviciile pe care le oferă în întreaga lume.

Scopul noului site este de a evidenţia vocaţia GEFCO (logistică pentru industrie) şi abilitatea de a rezolva cele mai complicate probleme în logistică în toate sectoarele industriale, incluzând producţia de automobile, piese de schimb, igienă şi frumuseţe, electronice, distribuţie specializată şi sectorul autovehiculelor pe două roţi.

Site-ul are un conţinut informaţional bogat şi bine structurat, dispunând şi de un design modern, eficient şi funcţional, conceput pentru a răspunde oricărui tip de cerere. Noua pagină web îmbunătăţeşte relaţia dintre GEFCO şi vizitatori (jurnalişti, clienţi, viitori clienţi sau angajaţi), aceştia având posibilitatea de a trimite imediat cereri personalizate către personalul GEFCO, care se angajează să răspundă în cel mai scurt timp posibil.

Conţinutul poate fi accesat repede şi uşor datorită ergonomiei eficiente a site-ului. În prezent, site-ul este disponibil în franceză şi engleză iar, în curând, va fi lansată varianta spaniolă.

Gefco este astăzi referinţa în materie de logistică pentru domeniul industrial. Prin cele cinci domenii ale sale de expertiză - Logistică, Gefboxsystem, Overseas, Overland şi Distribuţie de vehicule - GEFCO propune soluţii globale şi inovative pentru toate cerinţele logisticii industriale, atât pe plan local cât şi internaţional, destinate atât zonei amonte cât şi celei aval a proceselor de producţie.

GEFCO este prezent în 100 de ţări din lume şi se clasează între primele 10 grupuri europene de logistică, cu o cifră de afaceri de 3,5 miliarde EUR în 2007. Grupul numără 400 de locaţii în întreaga lume şi are peste 10.000 de angajaţi. GEFCO îşi dezvoltă activitatea în 3 zone prioritare: Europa, Asia şi America de Sud.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb