GEORGE SIMION: ''Vom înfiinţa Liga anti-Fritz, pentru demiterea primarului, înainte de 2024''

G.U.
Politică / 15 ianuarie 2022

''Vom înfiinţa Liga anti-Fritz, pentru demiterea primarului, înainte de 2024''

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat astăzi, la Timişoara, că va înfiinţa Liga anti-Fritz pentru demiterea actualului edil al municipiului "prin alegeri democratice", iar săptămâna viitoare va anunţa lista celor care au pactizat cu Liga, informează Agerpres.

George Simion a afirmat că "sunt reprezentanţi de la mai multe partide politice, reprezentanţi dintre autorităţile locale care au condus Timişoara şi judeţul Timiş şi au anunţat că se alătură Ligii anti-Fritz".

Liga anti-Fritz va avea evenimente publice periodice cu presa locală şi cu timişoreni, demarând şi adunarea de semnături pentru înlăturarea actualului edil din fruntea primăriei înainte de anul 2024, pentru că acesta "nu merită" funcţia pe care o ocupă.

"Pentru că vineri am văzut situaţia de pe teren şi am avut întâlniri cu mulţi bănăţeni decişi să-şi unească eforturile pentru spiritul Timişoarei, care nu mai este reflectat în niciun caz de administraţia locală de astăzi, vom anunţa în zilele următoare componenţa Alianţei pentru Unirea Românilor pe plan local, pentru eliminarea (demiterea, n.r.) primarului Dominic Fritz din viaţa politică românească prin alegeri democratice. O Ligă anti-Fritz. Nu anti-Fritz, cetăţeanul german paraşutat la Timişoara, ci anti-Fritz care le-a promis timişorenilor că vor avea condiţii normale (de trai, n.r.) dar s-a ajuns fără căldură în case, o administraţie păguboasă care are de plătit amenda de peste 20.000.000 de euro din banii românilor, pentru că nu a fost capabil să gestioneze situaţia de la Colterm", a detaliat George Simion.

Acesta a adăugat că administraţia Fritz este lipsită de transparenţă, întrucât nu primeşte cetăţeni în audienţă şi nu este capabilă să rezolve probleme elementare.

"Domnul Bânciu şi cei de la Memorialul Revoluţiei aveau nevoie de câteva sute de lei pentru coroanele pe care le depun în fiecare an la gura de canal de la Popeşti-Leordeni (în care a fost aruncată cenuşa martirilor Timişoarei din decembrie 1989, n.r.), dar nu au găsit deschidere pentru acest lucru. Nu sunt primiţi şi nici să le explice cineva: 'Nu avem bani pentru că am plătit 20.000.000 de euro amenda pentru Colterm şi nu mai avem 300 de lei pentru o coroană'", a subliniat liderul AUR.

În altă ordine de idei, George Simion l-a acuzat pe Dominic Fritz că "minte mult" în postarea publică în care relata despre faptul că "o bandă de membri şi simpatizaţi ai AUR" şi ai Noii Drepte Mehedinţi au pătruns ilegal în clădirea Primăriei Timişoara, întrucât el a mers la primărie pentru a cere o audienţă "pentru domnul Bânciu", care nu este primit în audienţă de o lună şi jumătate.

El a negat faptul că AUR abordează metode agresive şi a afirmat că nu cunoaşte "care sunt metodele agresive. Cred că metodă agresivă de intimidare este postarea lui Dominic Fritz unde a minţit foarte mult, iar dacă unul minte, şi celălalt poate să ţipe 'Minţi!'", a menţionat George Simion.

El a mai punctat că tentativele de a fi scoşi acum în afara legii total nedemocratic "nu fac cinste spiritului Timişoarei" şi a adăugat că până la comemorarea Zilelor Revoluţiei din decembrie 1989 de la Timişoara, AUR îşi asumă să ridice un monument la gura de canal de la Popeşti-Leordeni, în care a fost aruncată cenuşa martirilor Timişoarei arşi la crematoriu, întrucât nimeni nu a făcut acest lucru până acum.

AUR a sărbătorit, sâmbătă, la Timişoara, Ziua Culturii Naţionale alături de reprezentanţii minorităţilor.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. La Bug cu AUR !

    Nu avem mecanizatori in agricultura? Luati-l pe asta si recalificati-l !

    Un singur lucru nu inteleg eu! De ce voi,auristii,continuati da va rafuiti cu USR? Atunci cand erau la guvernare,alaturi de PNL si UDMR, inteleg ca loveati in ei ca sa le luati locul! Dar acum USR nu mai este la guvernare!!! Acum guverneaza PSD,care este cel mai mare partid din tara,impreuna cu PNL si cu UDMR! De ce voi "auristii",un partid nationalist de extrema dreapta,nu va rafuiti cu PSD care este un partid socialist de stanga si care a guvernat prost foarte multi ani? De ce nu va rafuiti cu UDMR,un partid care reprezinta minoritatea maghiara si care a fost mereu la guvernare si va continua sa fie, dupa toate aparentele! Ce credeti voi ca veti castiga daca loviti mereu in USR? Daca ei vor pierde procente,iar voi veti castiga cateva in plus, ce veti rezolva? Este foarte posibil ca si dupa alegerile din 2024,sa avem aceeasi coalitie la guvernare! Probabil ca mintea voastra ingusta sau mentorii vostri care va indruma,considera ca un partid nationalist si extremist ca al vostru,care se declara fatis impotriva UE,trebuie sa se rafuiasca cu USR care este pro-european! Eu sincer nu vad ce veti castiga din rafuiala asta cu USR! La guvernare nu aveti cum sa ajungeti! Ca sa ajungeti la guvernare trebuie sa ia PNL la urmatoarele 35-40% din voturi astfel incat,impreuna cu voturile voastre sa puteti face o majoritate! Acest lucru nu se va intampla deoarece PNL s-a scindat,iar PSD cred ca va lua mai multe procente la urmatoarele alegeri! Eu am votat mereu cu PNL si,personal, nu imi doresc ca un partid de extremisti care vrea scoaterea Romaniei din UE, sa ajunga vreodata la guvernare! De aceea,eu îi sfatuiesc pe toti cei care au fost naivi si au dat votul pentru auristi,la urmatoarele alegeri sa voteze cu partidul de centru dreapta care este PNL! Chiar daca la urmatoarele alegeri,voi "auristii",veti lua mai multe procente,asta nu va schimba cu nimic situatia din Romania deoarece tot PSD, UDMR si probabil PNL vor ramane la guvernare! Cceea ce veti castiga,sunt mai multe locuri in parlament cu salarii grase si sunt sigur ca voi "auristii" veti candida si la alegerile europarlamentare ca sa prindeti si acolo cateva locuri de europarlamenari cu salarii si mai grase! Lideryl vostru tuciuriu,de-abia asteapta sa ajunga europarlamentar,cu toate ca strigati cat va tin bojogii impotriva UE! Cata ipocrizie din partea voastra,dar si naivitate din partea celor care voteaza nationalisti extremisti!!

    1. In politica Romaniei sunt 3 factiuni:

      1. UDMR 

      2. FSN cu falanga AUR 

      3. USR 

      Echilibrul a fost mereu bun cat timp erau 2. Ghici ce utilitate poate avea AUR data fiind situatia asta? 

    ...

    ...

    Domnul Banciu si cei de la Memorialul Revolutiei au nevoie sa le dea primaria 300 de lei ca sa depuna o coroana?!?

    In 300 de lei li s-a oprit elanul comemorarii? 

    Am mare respect pentru galeria Dinamo. Niste intelectuali.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb