George Simion: Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România

A.F.
Politică / 25 februarie

George Simion: Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, în condiţiile în care "nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică", conform Agerpres.

Potrivit AUR, Simion a făcut această afirmaţie în mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action Conference - CPAC, Washington DC.

"Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, iar AUR este singurul partid care pune România pe primul loc. Nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică. Avem suveranişti, patrioţi şi globalişti satanişti. Suntem singurul partid parlamentar prezent la această conferinţă internaţională (...). Nu am plătit nimic! Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă (...)", a transmis, printre altele, George Simion de la CPAC.

Liderul AUR a precizat că mesajul lui a fost transmis în contextul discursului susţinut de Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, în cea de-a treia zi a CPAC.

Conform preşedintelui AUR, pe parcursul zilei de duminică, a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, dar şi europeni, printre care Rick Santorum, fost candidat republican pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale, Annalisa Tardino, europarlamentar Lega, Radoslaw Fogiel şi Arkadiusz Mularczyk, parlamentari din Polonia reprezentând PiS, dar şi Steve Bannon, strateg şef şi consilier principal al preşedintelui Statelor Unite Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Suveranismul este o iluzie o prostie debitata pentru unii naivi . .O natiune suverana nu poate fi nici macar SUA .Fata prieteni si fara a fi parte a unui concept politic democratic si fara a iti corela actiunile de tot felul (economice , politice , teh nologice ,militare ) impreuna cu cei asemeni tie totul devine o iluzie .Romania asa zisa suveranista nu poate exista .Ea va dispare instantaneu sau se va alia cu Rusia neavind decit doua alternative . Romania fara UE si NATO ramine doar Vlasca si Teleormanul .Poate lui Simion sa ii convina ? Dragnea am vazut ce a patit cind asa a vrut sa faca .

    Nu exista stat suveran!

    Este o iluzie! 

    Odata ce ai capsat -mancat - accesat CREDIT! nu mai esti suveran! 

    in rest povesti! 

    Nu poti sa aperi un stat "suveran" doar cu aur pe balanta! ai nevoie de credit si deci ai nevoie si de intrari capital extern, si deci intrari capital extern nu vin in statul "Suveran" fara conditii de detinere asupra extractiiloe de diferite forme de rents! si deci de aici statul nu mai devine suveran devine "sclav"! 

    s c c r e t 

    1. sa nu ne jucam cu suveranismul la extreme ca speriem oamenii - investitorii - afaceristii si chiar creditorii externi!

      vezi suveranisme duse la extrem in columbia - cuba - si altele... de au stat inapoiate cu anii! 

      ca daca te rupi de piete te rupi de credit te rupi de acces la date si inovatii! 

      s c c r e t 

    Corect, esti suveran deci mergi peste atlantic sa iei lumina.

    1. doar cu poza

    Eu zic sa iesim din UE si Nato, si sa vedem ce se va alege din suveranismul unuia ca Simion in fata unui stat mai maricel, hai sa zicem Rusia, Turcia, etc.

    Ce știi tu de suveranism?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb