Gerea a participat la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din România

Elena Deacu
Companii / 30 iunie 2015

Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Andrei Dominic Gerea, a participat astăzi, împreună cu Secretarul de Stat MEIMMMA, Ana Ionescu, la lansarea versiunii în limba română a "Cartei Albe a IMM-urilor din România", ediţia a XIII-a.

Evenimentul, organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România în parteneriat cu Ministerul Energiei, IMM şi Mediului de Afaceri, s-a desfăşurat la Teatrul Restaurant Elisabeta, Bucureşti.

În prezenţa organizatorilor evenimentului şi a partenerilor acestora, precum şi a numeroşi invitaţi din partea mediului de afaceri, Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, domnul Andrei Dominic Gerea, a ţinut să reitereze sprijinul pe care Guvernul îl acordă IMM-urilor şi a reafirmat deschiderea către dialog a MEIMMMA. De asemenea, ministrul a arătat că, alături de numeroasele programe implementate ca măsuri de stimulare şi sprijin pentru mediul de afaceri, un rol foarte important îl are punerea în practică a noului Cod Fiscal. "

"Mesajul cel mai puternic pe care îl putem da noi, la nivel de guvern, este acela că ne dorim crearea unui mediu favorabil afacerilor" - a afirmat domnul Andrei Gerea. "Scăderea TVA şi a costurilor cu forţa de muncă vor produce rezultate într-un timp relativ scurt.

Implementarea noulul Cod Fiscal de către Guvernul social-liberal condus de Victor Ponta este cea mai importantă decizie luată de un guvern de la stabilirea cotei unice de impozitare de 16% de către Guvernul Tăriceanu în anul 2004."

Ministrul Andrei Gerea s-a arătat încrezător în succesul economic al măsurilor de relaxare fiscală şi de reducere a cotei unice de impozitare, considerând că efectele asupra mediului de afaceri vor fi stimulative, în ciuda anumitor critici: "Într-adevăr, economia are o anumită inerţie, mai întâi trebuie implementat cadrul şi abia după aceea vor veni şi rezultatele".

În finalul discursului, ministrul Andrei Gerea a subliniat dorinţa MEIMMMA de a realiza un parteneriat real cu mediul de afaceri, bazat pe comunicare şi colaborare. "Vă asigur de totala noastră implicare şi de faptul că suntem deosebit de receptivi la toate propunerile care vin din partea mediului de afaceri. Eu sper că, prin acest dialog permanent pe care ne dorim să-l avem cu dvs., să putem crea împreună lucruri bune pentru IMM-uri şi implicit pentru România."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb