Germania a trimis dosarul privind otrăvirea lui Navalnîi la Moscova

J.P.
Internaţional / 16 ianuarie 2021

Germania a trimis dosarul privind otrăvirea lui Navalnîi la Moscova

Germania a trimis la Moscova mai multe elemente ale anchetei judiciare cu privire la presupusa otrăvire a opozantului Kremlinului, Alexei Navalnîi, chiar înainte de întoarcerea planificată a acestuia în Rusia, a declarat guvernul german pentru AFP, conform Hotnews.

Biroul german competent "a răspuns la patru cereri de asistenţă juridică reciprocă din partea procuraturii publice ruse în legătură cu atacul care l-a vizat pe Alexei Navalnîi", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Justiţiei.

Opozant al puterii ruse, Alexei Navalnîi se recuperează în Germania din august, unde fusese transferat după ce a intrat în comă la întoarcerea sa dintr-o călătorie în Siberia.

El şi-a programat să părăsească Berlinul duminică cu avionul pentru a se întoarce în ţara sa, în ciuda riscului de arestare la sosirea sa.

Printre documentele din dosarul trimis autorităţilor judiciare ruse se numără în special "procesele verbale" privind interogatoriile lui Alexei Navalnîi de către anchetatorii germani.

"Toate informaţiile necesare unei anchete penale, cum ar fi probele de sânge şi ţesuturi, precum şi articole vestimentare, sunt acum disponibile pentru Rusia", a subliniat purtătorul de cuvânt.

În aceste condiţii, "guvernul german presupune că autorităţile ruse vor lua acum toate măsurile pentru a face lumină asupra infracţiunii a cărui victimă a fost domnul Navalnîi", a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dragă Guvernule Neamț

    --naiv sau glumeț-- , chiar crezi că autoritățile Ruse vor face acum LUMINĂ în... ÎNTUNERICUL produs de..."cel de sus de tot" ??? 

    Geaba "toate informațiile", procesele verbale, probe de sânge țesuturi și chiloții Novocioc-marca.

    Ce dracu' măă, că vă știu inteligenți : câteva becuri d'ale voastre, bune, nu va dat prin gând...?! Că românii le-au trimis 94 aur de tone și încă pe atâta alte alea... tezaure și vechituri de pe la Burebista rămase. Ca d'aia au ei o seculară rugăciune națională... să vină băiatul ăsta la Kremlin.. poate-poate dă înapoi..  

    Navalnii urmeaza sa fie omorat acum.

    Accidente se intampla, nu? 

    1. Lecția Nemțov, cel împușcat pe bulevard în Moscova nu-i folosește la nimic?!

      Navalny va fi foarte precaut și susținut internațional. Doar nu vor recurge la "scufundarea" aeronavei în timpul zborului, cu mai mulți pasageri la bord. Totuși nu înțeleg cum de vrea la Moscova... dacă va fi arestat, va primi apă, mâncare, și aer în celulă de la cei care au ratat otrăvirea.

      Și altceva ! _Vali, te-am citit dincolo ( decesele din Norvegia) și din frica de ceilalți nu am îndrăznit să întreb : poate fi o neregulă NUMAI cu LOTUL de vaccin Pfizer administrat acolo? Căci e o arie restrânsă, în căminele pentru bătrâni în Norvegia?... ceva legat de producție, transport și depozitare (--80°C), procedura de administrare la pacienți, etc. Sau ceva și mai grav contrafăcute, înlocuite cu un alt tip de vaccin ? Sau urmare a concurenței între rivalii din piață?  

      Dupa cum simt eu de la distanta (asumand in baza experientei de pana acum ca pot simti emotii si ganduri de la distanta) , Navalnii a dezvoltat in mintea si sufletul lui un soi de complex mesianic tampit de victima a carui eliminare va duce (probabil) la o ridicare a fratilor lui, a rusilor. La o revolutie ampla.

      Asta e in capul lui sec acum.  

      Ceea ce vrea el cu decizia de a se intoarce in Rusia e un suicid asistat, prin mana autoritatilor.  

      Si eu consider ca e un dobitoc. Alegerea lui e eronata.  

      Va fi eliminat ca un prost.  

      "Și altceva ! _Vali, te-am citit dincolo ( decesele din Norvegia) și din frica de ceilalți nu am îndrăznit să întreb : poate fi o neregulă NUMAI cu LOTUL de vaccin Pfizer administrat acolo?" 

      De ce frica? Nu vezi ce comunitate simpatica si gingasa suntem noi aici, pe Bursa? :)  

      Nici o frica! :)  

      Nu cred ca a fost un lot specific.  

      Vaccinul Pfizer daca nu mai e tinut in conditii specifice (-80 grade celsius) nu devine toxic...pur si simplu devine apa chioara, nu mai are nici un efect.  

      In opinia mea (neprofesionala) acei oameni probabil ca mai atarnau de un fir de ata ca sanatate si vaccinul doar le-a dat branci.  

      Daca ai facut vreodata vaccin antigripal (sau alte vaccinuri) stii ca in primele 72 de ore pot exista efecte normale ale vaccinului inoculat (temperatura, stari de rau, etc).  

      Probabil batranii respectivi erau prea destructurati ca sanatate sa mai faca fata.  

      Pfizer probabil a gresit nementionand in prospect ca asa cum vaccinul nu e recomandat sub 16 sau 18 ani sau femeilor insarcinate (in absenta testarii prealabile), nu e recomandat nici persoanelor in varsta cu o sanatate precara.

      Eu consider ca vaccinul Pfizer a dat branci in moarte unor oameni aflati pe ultima suta de metri in propria lor viata.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb