GERMANIA: Unele zone nu mai sunt locuibile

N.R.
Internaţional / 13 iulie 2022

Unele zone nu mai sunt locuibile

Directorul agenţiei guvernamentale pentru managementul dezastrelor din Germania a avertizat că unele zone ale ţării nu mai sunt locuibile din cauza înmulţirii evenimentelor meteorologice extreme, informează DPA.

''În calitate de ofiţer în cadrul protecţiei civile sunt de părere că anumite zone nu ar trebui să fie repopulate din cauza schimbărilor climatice şi a ameninţării acute pe care o reprezintă dezastrele meteo severe şi inundaţiile'', a declarat miercuri Ralph Tiesler, preşedintele Biroului federal pentru protecţie civilă şi asistenţă în caz de dezastre (BKK) pentru grupul de presă Funke.

Comentariile lui Tiesler vin într-un moment când Germania se apropie de comemorarea unui an de la inundaţiile devastatoare care au provocat moartea a 184 de persoane în landurile Renania-Palatinat şi Renania de Nord-Westfalia.

''Nu există un loc sau o zonă din Germania unde nu trebuie să ne uităm cu atenţie'', a subliniat Tiesler. ''Un lucru este sigur şi anume că trăim în vremuri din ce în ce mai nesigure. Crizele devin din ce în ce mai frecvente'', a subliniat el.

Tiesler a făcut un apel la sensibilizarea opiniei publice cu privire la potenţiale crize. ''Modul de criză trebuie să fie de acum înainte parte din conştientizarea generală, trebuie să înţelegem că de acum criza face parte din viaţa de zi cu zi'', a precizat Tiesler.

Ministrul german de Interne, Nancy Faeser, urmează să vorbească pe tema protecţiei civile miercuri la Berlin.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mda, vad ca nu exista nici un fel de grija pentru psihicul oamenilor in Germania. Sunt inversunati sa streseze cat mai mult oamenii.

    1. Mda, germanii sunt petale de gingase flori ce se ofilesc daca aud de o problema iar conducatorii lor nu invata nimic de la rusi care isi protejeaza oamenii aia simpli obisnuiti cu greutatile si lipsurile (caliti nu ca pampalaii de occidentali) de orice veste neplacuta chiar si de cuvinte ce le-ar putea afecta psihicul deja labil de atata entuziasm proletar si efuziune fata de conducatori.

    Știrea s-ar traduce asa:

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb