Gheorghiţă spune că din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-COVID a copiilor între 12 şi 15 ani

J.P.
Miscellanea / 12 aprilie 2021

Gheorghiţă spune că din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-COVID a copiilor între 12 şi 15 ani

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiţă, crede că din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-COVID pentru copiii cu vârste între 12 şi 15 ani, conform Agerpres.

"Am văzut că (...) Pfizer a depus deja la FDA datele pentru a obţine autorizare şi indicaţie pentru grupa de vârstă 12-15 ani, ceea ce înseamnă că într-un interval de circa două luni este foarte probabil să avem această autorizare şi de la FDA şi cu siguranţă şi de la Agenţia Europeană a Medicamentului, aşa încât cred că din toamnă, din trimestrul al treilea, am putea să avem această indicaţie şi să şi facem acest tip de vaccinare", a spus medicul militar la Digi 24.

Pe de altă parte, el a menţionat că nu au fost anulate programări pentru doza de rapel cu vaccinul AstraZeneca.

"În momentul de faţă nu, (...) pe 14 este prima zi în care se face. Erau în jur de 9.000 de persoane programate. Eu sper ca oamenii să nu îşi anuleze programarea pentru că ar fi păcat să pierdem nişte beneficii", a spus Gheorghiţă care a amintit că România are circa 750.000 de doze de vaccin AstraZeneca.

"Mâine o să facem o evaluarea a tuturor centrelor de vaccinare. În primul rând, trebuie să înţelegem că din 14 (aprilie- n.r.) încep rapelurile. Trebuie să funcţioneze pentru că oamenii au nevoie să îşi completeze schema de vaccinare. Pe de altă parte, acolo unde activitatea este într-adevăr scăzută, avem mai multe opţiuni: prima- alocarea unui alt tip de vaccin şi ne gândim la Johnson and Johnson, unde se administrează o singură doză şi atunci nu există riscul ca la rapel să se încurce tipurile de vaccin pentru că şi aceasta a fost o problemă (...). A doua posibilitate (...) personalul vaccinator (...) să fie inclus şi în echipele mobile care să asigure vaccinarea în diverse locaţii- operatori economici, în penitenciare, sunt foarte multe servici care au nevoie de vaccinare cu echipe mobile", a explicat medicul militar.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Gheorghiță prezintă vaccinarea ca și când ar fi un panaceu universal la sărăcia din Romania, lucru desigur fals.

    În privința vaccinării copiilor cu vaccinul corporațiilor mondiale conduse de oligarhia globală, părinții ar trebui sa se gândească de două ori înainte de a-și da acordul. 

    1. mon ami.panaceul ESTE deja un "medicament universal". restul este pleonasm.

    MARS SCURSURA MUISTA L. G. B.T.ISTA TU CREZI CA NE LĂSĂM COPII PE MINA VOASTRĂ CRIMINALILOR, SATANIȘTI LOR, HITLERISTI LOR. AUZI LIBIDINOS SPURCAT CARE TEA ÎMBRĂCAT STATUL DEGEABA FĂRĂ NICI UN MERIT DOAR CA AI FOST PROMOVAT PRIN PROSTITUTIE(AI STAT ÎN GENUNCHI ȘI AI SUPT PULII FĂRĂ NUMAR) TU AI COPII REGRETATUL FAMILIEI. ȘI CUM SA AI COPII CIND TU EȘTI SUGALAU DIN NAȘTERE. AI STRICAT IMAGINEA ARMATEI ROMANE. AI MURDĂRIT HAINA MILITARA CU SPERMĂ DE LA ATI TEA PULII SUPT E. NU EȘTI ÎN STARE SA ȚI PRODUCI MĂCAR SAREA CARE O MANINCA. SCHILODULE STA HAI NE LE PE TINE CA PE GARDUL POLITIEI. TU ȘTII CUM SE FACE UN COPIL, CUM SE CRESTE ȘI CITA RĂSPUNDERE AI PENTRU EL. VOI CRIMINALILOR, SATANIȘTI LOR, HITLERISTI LOR, PEDOFILILOR, HOMOSEXUALILOR CREDEȚI CA COPII NOȘTRI SUNT JUCĂRIILE VOASTRE SEXUALE. SA O VACCINEZI PE TIRFO DE MATA CA NU TEA AVORTAT LA TIMP.

    bai suflet vandut

    cat Castigi ca sa te prostituezi in halul acesta? 

    tu daca ai avea copii asa ai proceda? 

    NU INTELEGETI CA SACUL DE BANI PENTRU CARE VA VINDETI SUFLETELE NU-L LUATI CU VOI PE LUMEA CEALALTA?

    SUNTETI TOTI, DAR TOTI NISTE IGNORANTI LA,MENATBILI! 

    Inteleg ca nu prea avem expertiza insa FDA nu are jurisdictie in Romania din cate stie. Si nici Agentia Europeana. Deci... presupun ca trebuie sa mai treaca si pe la Ministerul Sanatatii acest vaccin?

    NB Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 nu are nici o competenta in privinta acestei aprobari, avand responsabilitati doar in materie de comunicare, logistica si vaccinarea propriu-zisa cu vaccinurile aprobate deja. 

    tot ce misca in tara asta , trebuie vaccinat .vaccin= taxa de smecher la big pfarma !

    Dar copii care au intre 1 si 11 ani cand vor fi vaccinati? dar cei intre o luna si 11 luni? Mai trebuie sa avem in vedere ca si animalele trebuie vaccinate? Daca iau covid?

    1. Felinele iau Covid. Mai așteaptă câțiva ani și o să își dea seama că pot fi un vector de transmisie.

    Vaccinare-OK, dar NU ACESTE vaccinuri! Acum va napustiti asupra copiilor? Ca sa faceti nr, indif de urmari? Nu mai sunt oameni buni profes, decenti si cu coloana vertebrala?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb