Gigantul Gazprom intră şi pe piaţa... Ligii Campionilor

O.D.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 10 iulie 2012

Forul continental fotbalistic (UEFA) a anunţat că a încheiat un acord cu Gazprom, cel mai mare producător de gaze naturale din lume, care devine partener oficial al Ligii Campionilor pentru perioada 2012 - 2015 şi al Supercupei Europei ediţiile din 2012, 2013 şi 2014.

David Taylor, CEO al UEFA Events SA, este foarte încântat de această colaborare, iar Alexei Miller, directorul executiv al companiei, este convins că această asociere va ajuta enorm la promovarea brandului: "Gazprom nu este numai cea mai mare companie de gaze din lume, dar este, de asemenea, una dintre cele mai pasionate de fotbal. Avem o lungă istorie de sprijinire a cluburilor de fotbal din Rusia şi Europa. Sunt sigur că această cooperare va îmbunătăţi reputaţia Gazprom". În această primăvară, compania a semnat un contract cu unul dintre cei mai mari fotbalişti germanidin istorie, Franz Beckenbauer, pentru a promova gazul rusesc pe piaţa europeană. Gazprom se alătură Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard, Sony Computer, ca partener oficial al Ligii Campionilor.

Legăturile dintre această firmă şi fotbal sunt mai vechi, de sponsorizări generoase au beneficiat: Schalke 04 (Germania)- 25 milioane euro, Zenit Sankt Petersburg (Rusia) - 20 milioane euro, Steaua Roşie Belgrad (Serbia) - 3 milioane euro şi echipa naţională a Georgiei - 1,5 milioane euro. În urmă cu un an, în capitala Bulgariei, reprezentanţii mai multor grupări din Europa de Est au pus la punct detaliile înfiinţării unei Ligi Balcanice la fotbal, la care să participe echipe de club din această zonă, care sunt eliminate prematur din Liga Campionilor sau Europa League. Tot atunci s-a spus că Gazprom va susţine financiar acest proiect, care are nevoie de acordul UEFA pentru a fi pus în practică.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb