GovITHub lansează Registrul Serviciilor Sociale din România

Diana Mihu
Politică / 9 decembrie 2016

GovITHub lansează Registrul Serviciilor Sociale din România

Programul guvernamental GovITHub a anunţat, astăzi, lansarea a două noi proiecte informatice cu impact naţional - Harta Serviciilor Sociale Licenţiate din România şi un Program de Evidenţă a Stocurilor de Vaccinuri din România, realizate în colaborare cu Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii, potrivit unui comunicat al Executivului, remis redacţiei.

"Harta Serviciilor Sociale Licenţiate din România este o platformă informatică accesibilă la adresa www.harta-furnizori.mmuncii.ro care integrează toate serviciile sociale autorizate din România specifice fiecărei categorii de grup vulnerabil, cu scopul informării potenţialilor beneficiari. Prin intermediul platformei online, de acum se pot găsi cu uşurinţă informaţii actualizate despre centrele pentru mamă şi copil, căminele de vârstnici, centrele de recuperare şi toate celelalte tipuri de servicii sociale disponibile în România, precum şi datele lor de contact şi capacitatea de locuri", conform sursei citate.

Totodată, aplicaţia pentru raportarea stocurilor de vaccinuri, aceasta a apărut în contextul lansării platformei de promovare a importanţei vaccinării, www.desprevaccin.ro, după ce Ministerul Sănătăţii şi Agenţia Naţională a Medicamentului au primit numeroase sesizări despre lipsa din stoc a unor vaccinuri, arată Guvernul.

"Analizând procesul actual de raportare a stocurilor de vaccinuri împreună cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, GovITHub a propus crearea unei platforme online prin care Direcţiile de Sănătate Publică să poată raporta uşor stocurile oricând, evitând astfel povara unei raportări mai frecvente din partea medicilor. În doar o săptămână, aplicaţia informatică pentru actualizarea stocurilor de vaccinuri a fost deja finalizată de către GovITHub şi urmează să fie utilizată de Direcţiile de Sănătate Publică şi de Ministerul Sănătăţii" , se arată în comunicat.

În perioada următoare, GovITHub pregăteşte alte noi proiecte aflate în stadii avansate de lucru, printre care şi o platformă online de consultare a tuturor actelor normative aflate în dezbatere publică, o aplicaţie de vizualizare a tuturor datelor publice şi un registru al personalului medical din România, potrivit aceleiaşi surse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb