Grupul CVW Technologies anunţă venituri de 4.278.000 lei aferente primului trimestru din 2020

A.D.
Comunicate de presă / 10 iunie 2020

Grupul CVW Technologies anunţă venituri de 4.278.000 lei aferente primului trimestru din 2020

Veniturile au crescut pentru grupul CVW Technologies, producător de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile şi epurarea apei uzate, în primul trimestru din 2020. Ei raportează venituri din vânzări în valoare de 4,278,000 lei, printr-un comunicat de presă.

Grupul CVW Technologies deţine brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter şi magazinulapei.ro.

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv segmental alimentărilor cu apă şi canalizare, segmentul automatizărilor industriale şi cel al staţiilor de tratare şi epurare a apei. În primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat staţiilor de tratare şi epurare a înregistrat o creştere de 47,5%, până la 3.127.000 lei.

Printre proiectele contractate în primul trimestru al anului se numără cinci staţii de epurare ape uzate din judeţele Maramureş, Prahova şi Timiş pentru deservirea unor localităţi cu un număr de locuitori cuprins între 1.600 şi 3.000 de personae. Mai mult, a contractat proiecte pentru şase staţii de tratare apă potabilă în vederea distribuirii către consumatori în judeţele Botoşani, Maramureş, Mureş, Timiş şi Constanţa.

Cătălin Negoiţă, CEO CVW Technologies, a declarat: "Anul acesta, deşi a venit cu provocări pentru întreg mediul de business la nivel mondial, este unul în care ne propunem să finalizăm implementarea tuturor proiectelor aflate în diverse stadii de execuţie pe aproape întreg teritoriul României. De asemenea, planul nostrum cuprinde modernizarea fluxului de producţie al fabricii din Măgurele, dar şi a echipamentelor de producţie, precum şi dezvoltarea şi diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodată, vizăm şi extinderea prezenţei noastre regionale, prin dezvoltarea reţelei de distribuţie în aplicaţii rezidenţiale sub brandul IntelliBIO, dar şi dezvoltarea laterală a platformei magazinulapei.ro, dedicată echipamentelor pentru staţiile de tratare şi epurare a apei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb