Grupul de firme ALLSYS a semnat un acord pe trei ani cu DEER

T.B.
Companii / 28 mai

Valer Muntean, directorul general executiv al ALLSYS

Valer Muntean, directorul general executiv al ALLSYS

Grupul de firme furnizoare de servicii energetice ALLSYS redevine unul dintre principalii jucători de pe piaţa românească a citirilor de contoare, în urma semnării a cinci contracte cu Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), care au o valabilitate de trei ani, se arată într-un comunicat al ALLYS, remis redacţiei.

Potrivit sursei, "Am încheiat recent cu DEER mai multe contracte subsecvente pentru citiri de contoare în judeţele Sălaj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud. În acest parteneriat, ne vom asigura că livrăm un serviciu de citire de calitate astfel încât facturile emise către clienţi să fie corecte", a declarat Valer Muntean, directorul general executiv al ALLSYS.

ALLSYS semnase încă de anul trecut cu DEER un contract similar pentru judeţul Vrancea, conform sursei citatate.

Potrivit comunicatului, "În acest moment, avem parteneriate atât cu DEER, cât şi cu PPC pentru activitatea de citiri contoare, dar ne dorim să câştigăm şi alţi clienţi. Scopul nostru este să avem o activitate de citiri contoare cât mai eficientă şi competitivă în piaţă, furnizând un serviciu de calitate", a mai spus directorul general executiv al ALLSYS.

ALLSYS are un număr de circa 200 de angajaţi care sunt implicaţi direct sau indirect în activitatea de citire de contoare, transmite compania.

Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica acoperă 18 judeţe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). Cu o tradiţie de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei reţele de distribuţie a energiei electrice de peste 200.000 km, se mai arată în comunicat.

ALLSYS ENERGY a fost fondată în anul 2002 prin externalizarea activităţilor de citire-încasare din cadrul Electrica SA şi a avut o istorie tumultoasă cu dificultăţi financiare, reuşind să se redreseze însă anul trecut, potrivit datelor din comunicat.

În prezent, GRUPUL ALLSYS reuneşte societăţile ALLSYS ENERGY şi RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL. Ambele firme activează şi pe piaţa de proiectare şi execuţie a instalaţiilor electrice, inclusiv în ceea ce priveşte proiectarea şi montarea de instalaţii fotovoltaice, informează sursa.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria energetică, grupul are personal profesionist, care instalează atât proiecte industriale mici şi medii, cuprinse între 400-5000 KW, cât şi parcuri fotovoltaice de dimensiuni mai mari. Pe lângă serviciile de instalare, ALLSYS pune la dispoziţie şi componenta de proiectare, având parteneri strategici în furnizarea echipamentelor pe care le montează, precizează sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb