Grupul Medical Provita încheie 2022 cu afaceri de circa 16 milioane de euro şi două locaţii noi

G.D.
Companii / 19 ianuarie 2023

Grupul Medical Provita încheie 2022 cu afaceri de circa 16 milioane de euro şi două locaţii noi

Nord - Grupul Medical Provita ȋncheie anul 2022 cu afaceri de circa 16 milioane de euro, şapte locaţii ȋn Bucureşti, una ȋn Suceava, mai mult de 250 de angajaţi şi 300 de colaboratori, conform unui comunicat remis redacţiei. Ȋn 2023, grupul va continua procesul de extindere cu deschiderea spitalului multidisciplinar Nord Pipera, o investiţie ȋn valoare de peste 20 milioane de euro.

"2022 a venit pentru noi cu trei premiere - deschiderea primei clinici din afara Capitalei, la Suceava, achiziţia unui nou laborator şi schimbarea denumirii, din Grupul Provita, ȋn Grupul Nord. Ca şi cifră de afaceri suntem pe plus, cu circa opt procente faţă de anul precedent, aproape de capacitatea maximă pe anumite linii de business precum spitalizarea continuă şi imagistica medicală. Pentru 2023, avem planuri şi mai ambiţioase. După doi ani de muncă, ȋn prima jumătate a anului, vom deschide un spital multidisciplinar ȋn Pipera. Ȋn acelaşi timp, vom continua să investim ȋn noi centre de terapia durerii, ȋn ţară. După cum ştiţi, suntem ȋn etapa de autorizare la Consiliul Concurenţei a unei tranzacţii cu Medlife", a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Nord.

Potrivit sursei citate, în prezent, Grupul Nord deţine, ȋn Bucureşti, un spital multidisciplinar, trei policlinici, două laboratoare, două centre de imagistică, un centru de instruire în terapia durerii, singurul din Europa Centrală şi de Est şi o clinică ȋn Suceava.

Spitalul Nord Pipera va avea o suprafaţă de 25.000 mp, opt săli de operaţie, 107 paturi, un centru integrat de Terapia Durerii şi un centru integrat de imagistică, cu Pet-CT, Scintigraf, Mamograf, RX, RMN 3T, CT.

Tot aici vor avea loc şi intervenţiile chirurgicale robotice, realizate cu tehnologia da Vinci Xi. Cererea pentru acest tip de operaţii a crescut semnificativ, de la achiziţia robotului. Ȋn 2021, echipa Nord a pornit cu un singur chirurg acreditat robotic, iar acum a ajuns la patru medici. Pentru a răspunde nevoii tot mai mari a pacienţilor români de intervenţii robotice, mai sigure şi eficiente, cu recuperare rapidă, grupul Nord a redus o parte dintre preţuri cu până la 30%. Astfel, pacienţii beneficiază de aceleaşi condiţii ca ȋn străinătate, la costuri mult mai mici, având avantajul de a rămâne acasă şi de a fi ȋn contact permanent cu echipa medicală care ȋi monitorizează, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb