Grupul Rompetrol a majorat capitalul social al Fingroup Credit la 9,039 milioane lei

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 25 iulie 2007

Rompetrol Financial Group, principalul acţionar al IFN Fingroup Credit, a majorat capitalul social al instituţiei financiare nebancare de la 5,823 milioane lei până la 9,039 milioane lei, în condiţiile în care ceilalţi patru acţionari nu au vrut să participe, se arată în Monitorul Oficial de marţi.

Capitalul societăţii a fost majorat cu 3,216 milioane lei prin emiterea unui număr de 32.160 de acţiuni nominative cu o valoare nominală de 100 lei, iar decizia a fost luată de acţionari la 30 martie. Toate acţiunile au fost subscrise în numerar de Rompetrol Financial Group SRL, a cărui participaţie a crescut la 96,66% din capitalul IFN Fingroup Credit SA.

Ecomaster Servicii Ecologice SA deţine 0,04% din capitalul social al instituţiei financiare nebancare, Rompetrol Logistics SA - 0,04%, Rominserv SA - 0,04%, iar administratorul unic al IFN Fingroup Credit SA, Anthony James Fekete, deţine 3,22% din capitalul social al acesteia.

Cele patru firme acţionare ale instituţiei financiare nebancare fac parte din grupul Rompetrol. Astfel, Rompetrol Financial Group SRL a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2004 ca societate de management al holdingurilor, Rompetrol Logistics SA are ca obiect de activitate transporturile pe calea ferată, Ecomaster Servicii Ecologice este o companie de servicii în domeniul ecologiei industriale, în vreme ce Rominserv este contractorul general al grupului Rompetrol.

Societatea IFN Fingroup Credit, înfiinţată în ianuarie 2006, are ca obiect de activitate este emiterea de carduri şi acordarea de credite de consum. Obiectivele pentru anul 2007 ale Fingroup Credit vizează lansarea mai multor tipuri de carduri, pe diferite segmente de interes, după ce compania a lansat, în aprilie 2007, cardul Fill&Go Credit, emis sub licenţa MasterCard.

Grupul Rompetrol a înregistrat, în 2006, o cifră de afaceri consolidată de 5,65 miliarde dolari, în creştere cu 135% faţă de 2005, în urma achiziţionării Dyneff, şi un profit operaţional de 164 milioane de dolari, similar celui din 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb