Halep a învins-o pe Sharapova în optimile de finală ale turneului de la Beijing

A.C.
Sport / 4 octombrie 2017

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, astăzi, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2, şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open, potrivit unei surse din presă.

Simona s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

Serviciul, chiar şi al doilea, a fost arma cu care Halep a "răpus-o" în premieră pe Şarapova, mai puternic, mai lung, mai aproape de linii. Doar două mingi de break (una fructificată) i-a oferit jucătoarea română rivalei, dominând-o categoric la acest capitol (11 mingi de break avute, din care a fructificat 7), se arată în sursă.

Conform sursei, în primul set Halep a câştigat cu 6-2, fiind pentru a doua oară când românca ia primul set într-o confruntare cu Sharapova. Precedentele meciuri au fost cele de la Madrid şi Cincinnati, din 2014. De fiecare dată, însă, rusoaica a revenit şi a câştigat meciurile cu 1-6, 6-2, 6-3 şi, respectiv, 3-6, 6-4, 6-4.

"Poate voi putea câştiga. Chiar vreau să câştig şi voi da totul", a declarat Halep, citată de Digisport.ro, înainte de meci.

De şapte ori au fost adversare cele două, inclusiv într-o finală de Grand Slam, la Roland Garros, în 2014, fără ca Simona să fie învingătoare vreodată.

Cel mai recent duel a avut loc în primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Sharapova, revenită în circuit în aprilie, după suspendarea pentru dopaj, a primit un wild card din partea americanilor şi la cea dintâi participare la un turneu major după aproape 2 ani s-a confirmat nemesisul Simonei Halep, informează sursa.

A fost 6-4, 4-6, 6-3 în favoarea rusoaicei la Flushing Meadows, dar nu fără controverse. Înaintea decisivului, Sharapova a luat o pauză de vestiar care a durat aproape 10 minute. Este o altă constantă a întâlnirilor cu Halep.

"Aşa face mereu Sharapova, îşi ia pauză de toaletă. M-am obişnuit! Când joc împotriva ei, face acest lucru mereu! Nici nu m-am mai gândit la asta. Este stilul ei şi nu vreau să comente", a comentat constănţeanca de 26 de ani, la conferinţa de presă de la finalul acelui meci.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Blat aranjat in cardasie cu mafia caselor de pariuri , stati linistiti...

    Mai bine cautati-l pe Smeada ,de la asociatia pariorilor si intrebati-l cum se imparte "cascavalul" la "sportivi" si "cat au voie" sa-si "intinda plapuma"... 

    1. Si sarapova avea nevoie de maruntis sau sa revina mai in fata de la locul 100 ??

      Si celelalte de au batut-o de cand nu mai ia meldonium tot blat? 

      Sarapova a batut-o dopata de sase ori, in reat e unu la unu.

    Nu a fost nici un blat.

    Pur si simplu azi Simona a fost mult mai buna decat rusoaica. 

    Revezi meciul ca sa te edifici. 

    Sau statistica jocului te poate ajuta:

    puncte castigate 63-36 pentru Simona. 

    1. Locul doi si un posibil loc I - nu este data oricui. Se va vorbi mult timp de Simona. Poate vom mai avea o Simona peste multi ani! Hai Simona esti in inimile noastre si urmarim fiecare meci cu sufletul la gura!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb