Halep, şocată de modul în care Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului tratează cazul său

O.D.
Sport / 23 mai 2023

Halep, şocată de modul în care Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului tratează cazul său

Simona Halep a anunţat în social media, că Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său.

Halep consideră că ITIA a dat dovadă de ipocrizie, deoarece declara că este hotărâtă să aibă o comunicare într-o manieră empatică, eficientă şi "în timp util" cu ea, deşi în acelaşi timp cerea oficial amânarea audierii.

"Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA "rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util', în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea... pentru a treia oară.

ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.

Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile.

Simona", este mesajul sportivei.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Daca indivizii astia de la ITIA au probe nemaipomenite impotriva Simonei,de ce tot amana procesul si cauta diferite chestii cu pasaportul biologic si mai stiu eu ce?Simona a fost testata se retestata de nenumarate ori,din ce motiv nu fac acest lucru si cu americancele,de exemplu?Cu unul muma si cu altul ciuma.Astia sunt de la inchizitie,nu vor sa protejeze sportivii doar vor sa-i distruga pe unii care le stau in gat cine stie cui.

    1. SIMONA. Nu te mai necaji,multumestei lui dumnezeu ca esti in viata,intrucat daca mai continuai sa joci,TERORISTII astia CAPITALISTI de la ITIA,te OTRAVEAU. Cu ai putut sa invigi tu o romanca venita dintr-o COLONIE toata ELITA PUTREDA a OCCIDENTULUI.? Asa ceva le-a stat in gat CAPITALISTILOR care sunt OFTICATI cati bani ai castigat tu prin munca cinstita fata de MARTOAGELE lor care daca ar fi controlate ANTIGOPING ar fi toate duse la ALCATRAZ. Obisnuiestete cu gandul ca puteai sa patesti si altceva ,mai rau decat aceasta SCOATERE a ta din TENIS. Esti tanara,traiesteti viata,bucurate de banii castigati CINSTIT si ca sa le dai TERORISTILOR de la ITIA,O PALMA cu PICIORUL,nu te mai prezenta la nici o JUDECATA,intrucat,TERORISTII ti-au STABILIT PREMEDITAT SCOATEREA ta din TENIS.TERORISTII,nu stiu decat un lucru,sa UCIDA adversarii lor cu SANGE RECE.!

    Lui Halep i se trage de cand a jucat cu Jessica Pegula si a eliminat-o!

    1. Nu avea de unde sa procure Iuruc aceasta substanta ca doar nu era Trimetazidina lui tac-so!Chestia e cusuta cu ata alba din acest motiv amana astia de la agentia internationala de neintegritate a tenisului procesul.Numai integrii nu sunt indivizii astia!

    Asta este , analizele de laborator sunt probe certe .

    Nu are nici un for nimic cu ea. 

    Nu mai era în formă și a încercat.... 

    Nimeni din sportivii prinși nu au făcut scandal....numai ea și câțiva suporter ce o susțin datorită unui patriotism românesc...

    Nu noi am îndemnat -o să facă asta..... 

    Escroci sunt si prin vest nu numai la noi.Luna viitoare cu ce alta sanctiune vor sa apara?

    1. Mai multi decat la noi si mult mai sofisticati!Cinstitii Iago!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb