Hanwha Aerospace a inaugurat o fabrică de vehicule blindate în Australia

F.D.
Companii / 23 august

Hanwha Aerospace a inaugurat o fabrică de vehicule blindate în Australia

Hanwha Aerospace a anunţat astăzi că a finalizat construcţia Centrului de excelenţă pentru vehicule blindate Hanwha (H-ACE) în Geelong, Australia. Aceasta fabrică marchează prima facilitate de producţie din străinătate înfiinţată de o companie coreeană din domeniul apărării, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"AcestCentru de Excelenţă reprezintă angajamentul Hanwha faţă de Geelong, Victoria şi Australia, fapt ce arată atenţia pe care o vom acorda pentru viitorul unor programe în această regiune a Australiei, referindu-ne aici la programul de obuziere, cel de vehicule şi alte progrese tehnologice dincolo de iniţiativele noastre actuale", a declarat Jae-il Son, CEO & President Hanwha Aerospace. "H-ACE este o parte semnificativă a lanţului nostru global de aprovizionare pentru apărare, consolidând şi mai mult relaţia dintre Australia şi Coreea. Vom continua să colaborăm cu companiile australiene şi vom depune eforturi pentru a integra mai multe dintre aceste companii în reţelele noastre globale de aprovizionare."

Viceprim-ministrul şi ministrul apărării, Richard Marles MP, ministrul DAPA din Coreea de Sud, Jong-gun Seok, şeful armatei, general-locotenent Simon Stuart şi şeful forţelor terestre, general-maior Richard Vagg, au participat la ceremonia oficială de deschidere a H-ACE, alături de alte autorităţi din întreaga lume. Se aşteaptă ca această fabrică să consolideze relaţiile dintre Australia şi Coreea de Sud, aducând din nou în regiunea Geelong producţia de vehicule de înaltă tehnologie.

H-ACE urmează să iniţieze producţia obuzierului autopropulsat AS9(K9 Thunder - varianta australială) şi a vehiculului blindat de aprovizionare cu muniţie AS10 (K10 varianta australiană). Obiectivul este de a furniza 30, respectiv 15 unităţi din fiecare, armatei australiene. În plus, vehiculul de luptă a infanteriei Redback, care a obţinut un contract de furnizare pentru 129 de unităţi, va fi fabricat la H-ACE, după livrarea cu succes a prototipurilor, livrarea urmând să aibă loc începând cu anul 2026.

Hanwha Aerospace îşi accelerează intrarea pe pieţele AUKUS prin finalizarea fabricii din Australia. Pe măsură ce cererea livrărilor din domeniul apărării creşte în regiunea Indo-Pacific, din cauza crizelor geopolitice, se fac eforturi pentru a utiliza H-ACE ca bază de producţie nu numai pentru Australia, ci şi pentru principalele ţări aliate.

Centrul de excelentă H-ACE, construit pe o suprafaţă de aproximativ 150.000 m2, include un total de 11 facilităţi, inclusiv clădirea principală, locaţia de producţie, fabrica de asamblare, unitatea de testare şi poligonul de tragere. Situat la o distanţă de o oră de Melbourne şi la 10 minute de aeroportul Avalon, accesibilitatea zonei oferă avantaje logistice şi de creeare de noi locuri de muncă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb