Hello Holidays a lansat vacanţele premium

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 24 iulie 2023

Hello Holidays a lansat vacanţele premium

De 16 ani prezentă în piaţa noastră, agenţia de turism Hello Holidays a lansat, la începutul acestei luni, vacanţele premium, pentru care deja există deja şi rezervări, după cum ne-a spus, joi seara, în cadrul evenimentului de lansare, Cosmin Vasile, managerul Departamentului Circuite al turoperatorului. Acesta ne-a menţionat: "Primele plecări sunt în luna octombrie, momentan fiind lansate programe până în ianuarie. Aceste circuite sunt în Cipru, Malta, UAE, Azebraidjan, Benelux, Coasta de Azur... Pentru perioada Revelion avem deja ofertele lansate - Nisa, cu Coasta de Azur şi Benelux, iar pentru Crăciun-Revelion avem un Crăciun în Israel cu Revelion în Iordania. Este cel mai scump program lansat până acum.

În următoarele săptămâni vom ieşi cu programele pentru primăvară, iar pentru perioada de primăvară avem destinaţii pe zona de exotic, respectiv în Asia.

Tipul acesta de program este unul premium, dar în care am optimizat foarte mult preţurile. Am căutat variante cât mai bune, atât ca orar de zbor, cât şi ca tarif. Hotelurile sunt de patru stele şi sunt contractate prin diferiţi parteneri locali care au cele mai bune colaborări în destinaţiile respective.

Aşadar, pe lângă circuitele clasice adresate tuturor tipurilor de clienţi pe care le avem, acum targetăm un client cu un buget puţin mai mare, însă preţurile pachetelor turistice sunt accesibile.

Grupurile pe acest produs vor fi mici, de 25-30 de persoane pe circuit, deci pe sezonul toamnă-iarnă - circa 500-700 de turişti. Per total, anul acesta vom înregistra aproximativ 10.000 de turişti pe toate circuitele, deci probabil că în primăvară vom ajunge la circa 10% din total vânzări cu acest segment premium".

Reprezentanţii Hello Holidays subliniază că acest tip de călătorii au un ritm mai relaxat, fiind realizate în grupuri reduse, de până la 30 de persoane, cu transport cu avion pe curse de linie şi cazări la hoteluri de patru stele. Vacanţele premium reprezintă, astfel, o alternativă la circuitele clasice, creată pentru a oferi experienţe unice de călătorie

Primele oferte din această categorie sunt pentru destinaţii ca Malta, Azerbaidjan, Nisa, Cipru, Emiratele Arabe, SUA de Vest şi Hawaii, Andaluzia, Belgia, Israel şi Iordania, Bruxelles.

Circuitele se întind pe o durată de la şase la 17 zile şi costă de la 759 de euro la 5.490 de euro. În timpul verii acestea au o reducere de 100 de euro/persoană.

"Am creat itinerarii care oferă mai mult timp turiştilor să se bucure de fiecare destinaţie în mod relaxat, cu multă plăcere. Indiferent că îşi doresc să exploreze oraşe sau să se relaxeze în peisaje idilice, programele Hello Premium Tours le oferă posibilitatea să experimenteze totul într-un ritm confortabil", a menţionat Cosmin Vasile.

Acesta a adăugat: "Pentru ca experienţa de călătorie să fie unică, fiecare program propus turiştilor include locurile emblematice din fiecare zonă, pe care le vizitează pe îndelete.

La Nisa păşesc prin locurile pe care miliardarii lumii le frecventează des, în Azerbaidjan descoperă amestecul de istorie veche şi modernă, precum şi fabuloasa arhitectură a capitalei Baku. În Malta merg pe urmele Cavalerilor Ioaniţi, vizitând capitala Valetta, oraşul ţăcerii, Mdina, biserici şi palate, sate pescăreşti şi oraşe moderniste.

«Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate» îi introduce în atmosfera magică a Orientului şi a progreseului tehnologiei, în Statele Unite vizitează San Francisco, Las Vegas, Beverly Hills şi se relaxează pe renumita plajă Waikiki din Hawaii.

În Ajunul Crăciunului vizitează Mormântul Sfânt şi, de Crăciun, punctul culminant al unei vizite la Ierusalim, Via Dolorosa. De Revelion, la Bruxelles şi pe Coasta de Azur participă la petrecerile special organizate în pieţele publice".

Oferta Hello Premium Tours se va extinde, în următoarele luni, cu noi vacanţe la târguri de Crăciun din Germanaia, Polonia, Portugalia, Elveţia, Austria, Spania şi Irlanda. De anul următor, agenţia doreşte să includă în categoria circuitelor premium şi călătorii în Asia, Mauritius, Sri Lanka, India, Iran.

Agenţia Hello Holidays a înregistrat un volum de vânzări de 9,8 milioane de euro în 2022, aproape dublu faţă de 2019, pe fondul ridicării tuturor restricţiilor de călătorie, la începutul sezonului, care a crescut peste aşteptări cererea de călătorii. Pentru 2023 estimează o creştere de 40%, după deschiderea unui sediu la Sibiu, al treilea fizic al agenţiei şi primul în teritoriu, şi diversificarea unor programe care au fost foarte căutate în 2022, cum ar fi Senior Holidays.

Destinaţii din Programul Hello Premium Tours:

* Malta - Comori, cavaleri şi cetăţi (opt zile, din 4 octombrie - 879 de euro);

* Azerbaidjan - Tinutul Focului (zece zile, din 19 octombrie - 1.429 de euro);

* Nisa - Coasta de Azur (şase zile, din 20 octombrie - 759 de euro);

* Cipru - Legenda Afroditei (opt zile, din 22 octombrie - 939 de euro);

* Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate (nouă zile din 13 noiembrie, 11 decembrie - 1.199 de euro);

* SUA de Vest & Sejur Hawaii (17 zile, din 20 noiembrie - 5.490 de euro);

* Pieţele de Crăciun din Andaluzia (opt zile, din 30 noiembrie - 940 de euro);

* Pieţele de Crăciun din Belgia (şase zile, din 13 decembrie - 799 de euro);

* Crăciun Israel & Revelion Iordania - 13 zile, din 23.12, 1.999 de euro);

* Marele Circuit Benelux - Revelion Bruxelles (opt zile, din 27 decembrie - 1.049 de euro);

* Revelion Nisa - Provence & Coasta de Azur (opt zile, din 28 decembrie - 12, 969 de euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb