HelpShip îşi extinde operaţiunile în CTPark Oradea Cargo Terminal la 12.500 mp

Comunicate de presă / 12 iunie

HelpShip îşi extinde operaţiunile în CTPark Oradea Cargo Terminal la 12.500 mp

CTP, dezvoltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat în Europa, după suprafaţa brută închiriabilă (GLA), a închiriat 12.500 mp de spaţiu de depozitare în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian, către HelpShip, un furnizor de soluţii de e-fulfillment şi logistică, parte a grupului şi reţelei logistice euShipments.com.

Extinderea reflectă creşterea rapidă a HelpShip, care şi-a dublat capacitatea operaţională de la 5.300 mp în mai puţin de un an. Această mişcare strategică este un răspuns la cererea tot mai mare de servicii de fulfillment şi logistică determinată de creşterea rapidă a comerţului electronic în România, a doua cea mai mare piaţă din Europa Centrală şi de Est (ECE). Expansiunea HelpShip se aliniază cu angajamentul său de a oferi soluţii logistice eficiente şi de încredere portofoliului său în creştere de clienţi de comerţ electronic.

"HelpShip este o companie foarte dinamică, care întruchipează spiritul antreprenorial al erei moderne a comerţului electronic, iar creşterea şi dezvoltarea sa remarcabilă în locaţia cheie CTPark Oradea Cargo Terminal demonstrează cum arată un parteneriat de succes. Reuşita chiriaşilor noştri este ca şi a noastră şi suntem mândri să facem parte din această poveste de succes", a declarat Aurel Cîrstea, Business Development Manager, CTP Romania.

Poziţia privilegiată a depozitului în cadrul parcului industrial CTPark Oradea Cargo Terminal asigură o conectivitate perfectă către rutele cheie de transport, facilitând distribuţia rapidă şi eficientă a mărfurilor. Cu centrul său de fulfillment strategic amplasat în CTPark Oradea Cargo Terminal, HelpShip realizează livrări în ziua următoare atât către România, cât şi către Ungaria, respectiv în 48 de ore pentru livrările către Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Slovacia şi în 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările către restul UE. Hub-ul logistic din Oradea oferă, de asemenea, o conexiune directă către alte locaţii ale reţelei logistice euShipments.com: Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croaţia), Senec (Slovacia) şi Ljubljana (Slovenia) printr-o rută zilnică de transport.

Creşterea cumpărăturilor online, accelerată de boom-ul AI, digitalizarea globală şi efectele pandemiei de Covid-19, a determinat multe afaceri de comerţ electronic din regiune să exploreze oportunităţi de extindere şi să externalizeze nevoile lor logistice către parteneri de încredere, precum HelpShip. Clienţii HelpShip beneficiază de acces cuprinzător la reţeaua de fulfillment şi livrare la nivelul întregii UE oferită de euShipments.com.

"Am început cu propriul meu magazin online şi m-am confruntat cu numeroase provocări în lanţul de aprovizionare. Această experienţă a evidenţiat oportunitatea de a crea o companie de fulfillment care să optimizeze aceste procese. Astăzi, HelpShip este o dovadă a acelei viziuni," a declarat Ştefan Popa, CEO HelpShip. "Suntem încântaţi să împărtăşim creşterea noastră continuă în România şi să anunţăm extinderea operaţiunilor noastre, asigurându-ne un depozit modern de 12.500 de metri pătraţi în CTPark Oradea Cargo Terminal. În prezent, procesăm aproximativ 500.000 de comenzi pe lună şi ne propunem să menţinem acest volum până la sfârşitul anului."

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe o suprafaţă de 14,4 hectare şi include trei clădiri cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 60.000 mp şi numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi rampa de parcare pentru aeronave sau căile de acces care leagă rampa de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Amplasat în partea vestică a României, la doar 10 km distanţă de Borş, cel mai mare punct de frontieră de pe graniţa vestică, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea şi cu centrul industrial Eurobusiness II, dar şi cu mari oraşe învecinate precum Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen şi Budapesta.

Romania este a doua cea mai mare piaţă pentru CTP, reprezentând peste 2,9 milioane de metri pătraţi din portofoliul său de spaţii industriale şi logistice de clasă A în peste 15 oraşe din România, printre care Arad, Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, Turda, Ineu şi Salonta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb