Hidroelectrica are doi noi manageri privaţi la Direcţia Dezvoltare - Retehnologizare

E.D.
Companii / 5 mai 2014

Producătorul de energie Hidroelectrica are, începând de astăzi, doi noi directori în cadrul Direcţiei Dezvoltare - Retehnologizare, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, Aurel Cocioran a fost numit directorul acestei direcţii şi a fost promovat de pe poziţia de manager al Departamentului de Retehnologizare, se arată în comunicat.

Poziţia lăsată liberă de Aurel Cocioran a fost ocupată tot începând de astăzi de Daniela Iordănescu, care până la dată de 30 aprilie 2014 a ocupat poziţia de Executiv Business Director la Litostroj Power, Slovenia (fosta SKODA), unul dintre cei mai mari constructori de agregate hidroenergetice din lume.

"Compania a moştenit la momentul intrării în insolvenţă peste 300 titluri de investiţii dintre care multe având o componentă energetică redusă. Hidroelectrica a cheltuit în ultimii 10 ani pe investiţii peste 2,5 miliarde euro iar pentru finalizarea lor ar mai trebui alocaţi încă 2 miliarde euro. În condiţiile în care România se confruntă cu un excedent al producţiei de energie electrică, cu o scădere accentuată a consumului de energie şi a preţului energiei în piaţă, Direcţia condusă de domnul Cocioran va trebui să elaboreze o strategie privind viitorul acestor proiecte pentru care şi restul de executat valoric este inamortizabil pe durata de viaţă a acestor investiţii", a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Potrivit acestuia, Daniela Iordănescu va avea misiunea ca în cursul acestui an să finalizeze documentaţiile de atribuire a contractelor privind retehnologizarea centralelor Stejaru, Vidraru, Răul Mare şi Marişelu, centrale cu o putere instalată de aproape 1000 de MW şi cu un aport semnificativ în serviciile tehnologice de sistem.

"Prin finalizarea acestor proiecte, vom avea retehnologizată peste 50% din puterea instalată a Hidroelectrica, cu un aport de peste 70% în producţia companiei, asigurând totodată şi prelungirea ciclului de viaţă a acestor hidroagregate cu cel puţin încă 30 de ani", a mai spus Borza.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum Doamne iartama e reconfirma fostii Directori pe functii?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb