Hilton vrea să se extindă pe segmentul de lux

Ziarul BURSA #Internaţional / 16 iulie 2019

Grupul hotelier Hilton Worldwide Holdings Inc. intenţionează să deschidă mai multe hoteluri de lux în acest an, în ideea de a recupera decalajul care îl separă de rivalii Marriott şi Hyatt pe segmentul hotelurilor de lux, informează The Wall Street Journal.

Marile lanţuri hoteliere încearcă să îşi extindă oferta pe segmentul de lux, în ideea de a atrage mai mulţi clienţi din rândul celor care călătoresc în scopuri de afaceri, membri ai programelor de fidelizare şi persoane înstărite, în special din China.

Potrivit directorilor Hilton, în acest an grupul este pe cale să deschidă 11 noi hoteluri de lux sub mărcile Waldorf Astoria, Conrad Hotels şi LXR, un nou brand de lux pe care Hilton l-a lansat anul trecut. Acestea ar urma să se adauge celor 65 de hoteluri de lux pe care grupul le deţine deja, precum şi celor pes-te 30 de hoteluri de lux pe care intenţionează să le deschidă în perioada 2020-2025.

Comparativ, principalii rivali au o prezenţă mult mai mare pe segmentul de lux. Marriott International Inc. are aproximativ 410 de hoteluri de lux şi alte 190 pe cale să fie lansate sub cele şapte mărci ale grupului precum JW Marriott şi Ritz-Carlton. De asemenea, InterContinental Hotels Group PLC are deja 296 de hoteluri de lux şi alte 109 urmează să fie deschise sub cele patru mări, inclusiv InterContinental şi Kimpton. În sfârşit, Hyatt Hotels Corp. operează peste 130 de hoteluri de lux şi intenţionează să adauge alte 80 de hoteluri sub cele cinci mărci, care includ Grand Hyatt şi Park Hyatt.

"Am intrat puţin mai târziu în cursă. Portofoliul nostru este foarte tânăr, omogen şi nu avem probleme ce ţin de trecut. Acest lucru este un avantaj pentru un nou venit", a declarat Martin Rinck, vicepreşedintele Hilton, conform Agerpres.

Potrivit lui Rinck, proprietăţile de lux sunt un element important al programului de fidelizare. "Orice face parte dintr-un program de fidelizare Hilton caută oportunitatea de a-şi folosi punctele pentru proprietăţi şi resort-uri de lux", a spus oficialul companiei.

Analiştii de la GlobalData estimează că numărul hotelurilor de lux ar urma să înregistreze o creştere anuală de 3,6% între 2019 şi 2022.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb