Hipo: "Peste 60.000 de oportunităţi de carieră au fost disponibile pe platformă"

T.B.
Companii / 25 ianuarie

Hipo: "Peste 60.000 de oportunităţi de carieră au fost disponibile pe platformă"

Cu o prezenţă de 17 ani pe piaţa muncii din România, portalul de joburi Hipo.ro este locul de întâlnire dintre cei mai doriţi angajatori şi cei mai buni candidaţi cu studii superioare, se arată într-un comunicat al Hipo, remis redacţiei.

Atât companiile care vor să atragă noi talente, cât şi persoanele aflate în căutarea unui job, pot accesa Hipo pentru o experienţă de recrutare completă, relatează sursa menţionată. Pe lângă 64.263 de oportunităţi de carieră disponibile în 2023, Hipo derulează şi o serie de proiecte, precum: Internship & Trainee Marathon, Summer Career Fair, National Intern Day, Top Talents Romania, Angajatori de TOP şi, în premieră primăvara aceasta, Remote & Hybrid World.

Ofertele de muncă disponibile pe Hipo sunt adresate tinerilor profesionişi, de la studenţi care fac primii paşi în carieră, până la persoane cu experienţă care vor să îşi găsească angajatorul potrivit, relatează sursa citată. Conform unui analize realizate în 2023, pe Hipo au fost postate, relatează sursa citată:

"25.617 de joburi pentru studenţi şi juniorii cu 0-1 ani de experienţă - Hipo este portalul numărul 1 din România când vine vorba de cele mai multe oportunităţi disponibile pentru acest profil;

34.803 de joburi pentru specialiştii cu 1-5 ani de experienţă;

3.240 joburi pentru specialiştii seniori cu peste 5 ani de experienţă;

603 pentru manageri.

Totodată, în urma aceleiaşi analize, a fost stabilit şi topul celor 10 domenii de activitate cu cele mai multe poziţii postate pe Hipo:

Vânzări;

Inginerie;

IT Software;

Customer support - Client service;

Contabilitate - Finanţe;

Achizitii - Logistica - Aprovizionare;

Bănci;

Producţie;

Resurse Umane - Psihologie;

Marketing."

Potrivit comunicatului, în 2023, cele mai active companii de pe Hipo au fost: Continental, Lidl România, Bosch Romania, LSEG Romania, Bosch Service Solutions, Raiffeisen Bank, INTERBRANDS ORBICO, ING Bank Romania, Vitesco Technologies Engineering, Veeam Software, Regina Maria, Renault Group, Booking Holdings, Alpha Bank, Computer Generated Solutions România, Farmacia DONA, Penny, Allianz Services, Libra Internet Bank.

Conform sursei menţionate "Pentru noi, creşterea vizibilităţii oportunităţilor de carieră în rândul candidaţilor este o prioritate majoră. De aceea, suntem încântaţi să folosim platforma Hipo.ro, care ne permite să atragem aplicaţii relevante pentru rolurile destinate juniorilor şi să ne poziţionăm ca cel mai dorit angajator în rândul lor. Anual, oferim peste 1.000 de oportunităţi pentru elevi, studenţi şi absolvenţi la nivel naţional. Suntem mândri să investim în educaţie şi în pregătirea viitoarei generaţii de profesionişti, iar prin intermediul programelor noastre dedicate precum programul de Working Student, programe de internship, academii şi competiţii, oferim candidaţilor posibilitatea de a dezvolta competenţe esenţiale pentru cariera lor. Un aspect pe care îl apreciem în mod deosebit la Hipo.ro este soluţia integrată de preluare a joburilor. Aceasta ne permite să evaluăm impactul rezultatelor în timp real, să luăm decizii stratetegice şi să optimizăm procesul de recrutare." - Cristina Corello, Director Resurse Umane la Bosch România

Potrivit comunicatului ,,Anul 2023 se încheie cu peste 60.000 de oportunităţi de carieră postate pe Hipo.ro, portalul de carieră numărul 1 pentru candidaţi cu studii superioare. Ne bucurăm de rezultatele înregistrate şi sperăm ca 2024 să aducă celor care sunt în căutarea unui job cel puţin la fel de multe oportunităţi. Portalul de carieră Hipo.ro îşi propune să fie sursa principală de joburi pentru candidaţii cu studii superioare, aflaţi la început de carieră şi suntem încântaţi că rezultatele portalului atrag angajatori de TOP din România, companii care aleg să îşi promoveze joburile sau diferite programe pe care le au deschise atât pentru candidaţii entry-level, cât şi pentru profesionişti." - Dragoş Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions

În ceea ce priveşte planurile pentru 2024, Hipo îşi propune să susţină în demersul lor companiile care sunt din ce în ce mai interesate să investească în dezvoltarea profesională a tinerilor aflaţi la începutul carierei prin intermediul programelor de internship şi de practică, conform sursei indicate. De asemenea, 2024 a adus şi o noutate printre proiectele organizate de Hipo, şi anume Remote & Hybrid World, care se va desfăşura pentru prima dată primăvara aceasta, între 20 martie - 21 aprilie, relatează compania. Un alt eveniment nou pe care Hipo îl organizează anul acesta, pe 23 mai, este National Intern Day, un proiect care aduce un plus de valoare pe piaţa muncii, promovând oportunităţile de carieră destinate celor la început de drum, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb