Hipo.ro lansează proiectul "Angajatori de TOP" la Timişoara

D.T.
Companii / 6 martie 2023

Hipo.ro lansează proiectul "Angajatori de TOP" la Timişoara

Angajatori de TOP Timişoara, un proiect Hipo.ro, revine pe 17 şi 18 martie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (C.R.A.F.T.), potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, evenimentul de carieră din Banat le va aduce participanţilor peste 3000 de joburi în business şi tehnologie, workshopuri de carieră, conferinţa I Love Tech şi un corner de consiliere în carieră. În urma unui studiu la care au participat companiile care şi-au confirmat prezenţa la eveniment, 64% dintre angajatori oferă un venit de peste 2000 de Euro angajaţilor cu experienţă, iar peste 35% le oferă tinerilor aflaţi la primul job între 750 şi 1000 de Euro. În ceea ce priveşte pachetul de beneficii extra-salariale, 62% dintre ele oferă suport financiar angajaţilor pentru traininguri, conferinţe şi cursuri de limbi străine. 50% dintre respondenţi oferă asigurare de viaţă şi beneficii well-being (consiliere, psihoterapie, yoga, mindfulness).

Evenimentul Angajatori de TOP reuneşte 60 de companii. În cadrul ediţiei, participanţii sunt aşteptaţi cu un număr estimat de 3000 de joburi, atât pentru profesionişti, cât şi pentru tineri aflaţi la început de drum. În urma studiului la care au participat companiile de la Angajatori de TOP, peste 65% le oferă candidaţilor programe de internship şi joburi entry-level, precizează comunicatul.

"Ne bucurăm să observăm iniţiativa angajatorilor de a investi în dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor. În urma studiului Hipo.ro, 62% dintre angajatori le oferă sprijin financiar angajaţilor pentru traininguri, conferinţe şi cursuri de limbi străine. Cele mai multe oferte de carieră vor fi în industriile IT, Inginerie, Finanţe şi Logistică. Angajatori de TOP Timişoara nu este doar despre obţinerea unui job - ci despre oportunităţile construirii unei cariere", a declarat Mădălina Vătafu, Project Manager, Angajatori de TOP Timişoara.

În ceea ce priveşte nivelul salarial, dintre companiile participante la studiu, 64% le oferă peste 2000 de Euro profesioniştilor. Tinerilor la început de carieră (joburile entry-level), peste 35% le oferă un salariu între 750 şi 1000 de Euro.

Referitor la pachetul extra-salarial, 50% oferă asigurare de viaţă şi beneficii well-being, care include servicii de psihoterapie, consiliere, yoga şi mindfulness, adaugă sursa. Printre celelalte beneficii ale angajatorilor de la eveniment se numără programele de reintegrare a părinţilor, al 13-lea salariu, tichetele de masă şi flexibilitatea în programul de lucru. În plus, peste o treime oferă oportunităţi de promovare în companie şi asigurarea unui mediu prietenos, deschis la noi propuneri.

Printre companiile care vor fi prezente la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, se numără, conform comunicatului: Adient, Akwel Automotive, Atos România, Bosch Service Solutions, Continental, DRÄXLMAIER Group, Flex, Hamilton, Heraeus Electronics, Huf România, IPSO Agricultură, Kaufland România, Linde Global Services, MAHLE, MHP - A Porsche Company, .msg România, Nagarro, Randstad, RapidSolution, TE Connectivity Sensor Solutions, The Access Group, Valeo, Vitesco Technologies Engineering România, Webasto, ZF Group.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb