Histria Internaţional anunţă o creştere de peste 50% a cifrei de afaceri în 2007

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 7 octombrie 2008

Histria Internaţional, unul dintre cei mai importanţi furnizori în domeniul sistemelor de închidere interioare şi exterioare pentru construcţii de pe piaţa românească, a realizat în anul 2007 o cifră de afaceri de aproximativ 8 milioane de euro, cu peste 50% mai mult decât în 2006. Pentru 2008, reprezentanţii companiei estimeaza o creştere a cifrei de afaceri cu 25% faţă de 2007. În ultima perioadă, acest segment de piaţă a înregistrat o dinamică deosebită, trend marcat şi în evoluţia cifrei de afaceri a companiei Histria Internaţional. Piaţa pe care compania activează s-a dezvoltat în primul rând datorită ritmului alert de creştere a segmentului rezidenţial, dar şi industrial. Pentru primul semestru al 2008, Histria Internaţional anunţă venituri de 4 milioane euro, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. "Putem spune cu optimism că până la sfârşitul anului 2008, vom putea atinge ţinta prognozată şi anume un volum total al vânzărilor de 10 milioane de euro. Companiile şi investitorii din România au devenit consumatori interesaţi de criteriul calităţii acestor sisteme şi nu mai iau în considerare doar preţul", este de părere Silviu Gâţă, director executiv al Histria Internaţional.

De asemenea, compania Histria Internaţional a lansat în 2008 o serie de produse noi şi continuă extinderea şi consolidarea reţelei de distribuţie, prin deschiderea biroului zonal Iaşi. Începând cu perioada 2007 - 2008, Histria Internaţional promovează pe plan local în calitate de distribuitor exclusiv, câţiva furnizori noi şi anume: Gustafs (sisteme de placări pentru pereţi şi plafoane, cu proprietăţi acustice şi rezistenţă la foc), Onity (sisteme de control acces pentru industria hotelieră), Feco (sisteme demontabile de compartimentare interioară pe bază de sticlă sau materiale speciale - furnir, melamină), Effertz (rulouri şi cortine antifoc).

Activitatea societăţii Histria Internaţional este axată pe contractarea de proiecte importante în domeniul construcţiilor, respectiv imobile pentru birouri, hoteluri, centre comerciale şi depozite, fabrici şi construcţii industriale sau logistice, ansambluri rezidenţiale, etc. În 2008 au fost finalizate lucrările de montaj la câteva obiective importante precum etapa a treia de dezvoltare la Depozitul Kaufland din Ploieşti, Rondocarton - Târgovişte, LogCenter Timişoara, Unirea Shopping Center Braşov, Tower Center - Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb