Huawei Austria a sărbătorit 5 ani de când a lansat programul TECH4ALL

S.B.
Companii / 11 octombrie

Sistem Huawei Guardian, instalat în parcul natural Neusiedl. Scopul acestui sistem este acela de a capta sunete ale diverselor specii de păsări din zonă.

Sistem Huawei Guardian, instalat în parcul natural Neusiedl. Scopul acestui sistem este acela de a capta sunete ale diverselor specii de păsări din zonă.

Huawei a găzduit, în data de 8 octombrie, Forumul "Innovations for biodiversity" pentru a comemora cea de-a cincea aniversare a iniţiativei de incluziune digitală TECH4ALL şi pentru a împărtăşi perspective despre modul în care tehnologia revoluţionează protecţia biodiversităţii.

Lansat în 2019 şi aliniat la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU, programul TECH4ALL utilizează tehnologia şi parteneriatele pentru a crea un impact pozitiv în patru domenii: mediu, educaţie, sănătate şi dezvoltare. În domeniul mediului, Huawei TECH4ALL a desfăşurat proiecte de conservare a naturii în 53 de zone protejate împreună cu parteneri globali şi locali, în ecosisteme forestiere, de zone mlăştinoase şi oceanice din întreaga lume.

"În ultimii cinci ani, programul TECH4ALL al Huawei a demonstrat cum tehnologia poate fi o forţă puternică pentru bine, abordând provocările globale în protecţia mediului, educaţie şi incluziune digitală", a declarat Harvey Zhang, CEO al Huawei Austria.

Forumul "Innovations for biodiversity" s-a concentrat pe proiectele de conservare a naturii din Europa din cadrul TECH4ALL, inclusiv pe concluziile monitorizării biodiversităţii în ecosistemul de zone umede din jurul lacului Neusiedl din Austria.

Calitatea habitatelor din centurile de stuf ale acestui ecosistem este în declin, afectând negativ speciile de amfibieni, mamifere şi păsări. Din 2021, dispozitivele de monitorizare audio au colectat peste 2 milioane de fişiere audio individuale, reprezentând 69 de specii de păsări.

Acest vast set de date va ajuta la dezvoltarea unui plan de management al conservării ecosistemului, inclusiv gestionarea focurilor controlate pentru a revigora stufărişurile îmbătrânite şi pentru a întări biodiversitatea generală prin înţelegerea preferinţelor de habitat ale speciilor studiate.

"În ultimele decenii, aproape nicio recoltare a stufului nu a fost realizată, ceea ce a avut un impact negativ asupra stării centurii de stuf. Studiul a investigat dacă incendiile ţintite ar putea avea un efect similar cu cel al recoltării. În acest sens, au fost comparate zone care prezintă condiţii de vârstă diferite datorită incendiilor. Cercetarea a arătat că centurile de stuf mai vechi adăpostesc cea mai mare diversitate de specii de păsări. Cu toate acestea, analiza speciilor individuale arată, de asemenea, că incendiile controlate ale stufului au aspecte pozitive" a declarat Dr. Christian Schulze de la Departamentul de Cercetare a Biodiversităţii al Universităţii din Viena.

Forumul a explorat un proiect de monitorizare similar, din cadrul TECH4ALL în Polonia, pentru a construi o imagine mai completă a biodiversităţii în ecosistemul Parcului Naţional Bia³owie¿a, având, de asemenea, scopul de a dezvolta măsuri de conservare ţintite.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb