Huawei lansează MateBook X Pro

Comunicate de presă / 22 aprilie 2021

Huawei lansează MateBook X Pro

Huawei Consumer Business Group (BG) lansează ediţia 2021 a notebook-ului HUAWEI MateBook X Pro, cu generaţia a 11-a de procesoare Intel Core i5 şi i7, care oferă o viteză mult îmbunătăţită faţă de predecesorul său şi suportă colaborare multi-ecran, sunet surround şi buton de pornire cu amprentă. Produsul este disponibil în reţelele de retail ale partenerilor Huawei, începând cu preţul recomandat de 8.699 lei cu TVA inclus, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noul HUAWEI MateBook X Pro are un afişaj FullView cu o calitate a imaginii 3K HD. Procesoarele Intel Core de a 11-a generaţie lucrează cu un nou sistem inteligent de răcire pentru a oferi performanţe mai eficiente, facilitând atât munca, cât şi viaţa de zi cu zi. Huawei Share elimină barierele interacţiunii între dispozitive şi ajută utilizatorul să se bucure de fiecare aspect al unei vieţi bazate pe AI. Noile tehnologii ingenioase oferă o uşurinţă de utilizare cu touchpad tactil HUAWEI Free Touch, ecran tactil multi-punct de înaltă precizie, microfoane dual edge şi 4 difuzoare.

"Huawei continuă să se concentreze pe îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor, ajutându-i pe aceştia să experimenteze o viaţă bazată pe AI cu noul MateBook X Pro. Produsul are un design excelent, echipare tehnică de nivel înalt şi funcţii interactive de colaborare inteligentă care îl fac cel mai bun partener de lucru, călătorii şi divertisment pentru profesioniştii care pot aprecia tehnologia supremă şi doresc să iasă în evidenţă", a spus Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Corpul metalic ultra-subţire a fost fabricat prin tehnologia CNC şi lustruit fin prin procese de înaltă precizie, asigurând o senzaţie fină şi confortabilă la atingere. Cu o grosime de numai 14,6 mm şi cântărind doar 1,33 kg, HUAWEI MateBook X Pro face ca fiecare călătorie să fie una confortabilă. HUAWEI MateBook X Pro este, de asemenea, disponibil în două variante de culoare: Space Gray şi Emerald Green.

Cu un afişaj LTPS de 3K şi un raport ecran-corp de 91%, HUAWEI MateBook X Pro oferă vizionare de înaltă definiţie. Raportul de aspect 3:2 al ecranului este creat pentru productivitate, permiţând utilizatorilor să navigheze şi să creeze cu uşurinţă. Ecranul tactil multi-punct de înaltă precizie apropie experienţa utilizării HUAWEI MateBook X Pro de cea a unui telefon mobil.

Procesorul Intel Core de a 11-a generaţie, combinat cu 16 GB de memorie LPDDR4x, oferă o performanţă mai lină şi o experienţă mai eficientă în ceea ce priveşte munca, activităţile zilnice şi divertismentul. Fiind echipat cu standardul Wi-Fi 6, HUAWEI MateBook X Pro oferă o rată de transfer de date de aproximativ trei ori mai mare decât cea tradiţională a Wi-Fi 5, o conexiune stabilă şi transferuri eficiente chiar şi în locuri aglomerate.

Cu o baterie de 56 Wh şi sistemul inteligent de gestionare a energiei Huawei, HUAWEI MateBook X Pro acceptă încărcarea inversă atunci când este oprită. Încărcătorul de buzunar USB-C de 65W nu numai că oferă încărcare rapidă pentru laptopurile MateBook de la Huawei, dar acceptă şi HUAWEI SuperCharge pentru telefoane şi tablete Huawei.

Interacţiune inteligentă

HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu Huawei Share, care permite interacţiunea fără bariere dintre laptopuri şi telefoane.

Funcţia de colaborare pe mai multe ecrane inclusă în funcţionalitatea Huawei Share permite utilizatorilor să-şi folosească telefonul împreună cu HUAWEI MateBook X Pro, permiţându-le să opereze până la trei aplicaţii mobile în acelaşi timp pe notebook. Astfel, notebook-ul poate fi utilizat pentru a efectua mai multe sarcini în mod mai eficient, aducând mai multe dispozitive împreună pe un singur ecran. Utilizatorii pot transfera fişiere între notebook şi telefon mai uşor sau pot deschide şi edita fişiere de pe telefon direct pe notebook. HUAWEI MateBook X Pro poate efectua şi primi apeluri audio şi video.

HUAWEI MateBook X Pro este ca un cinematograf mobil, perfecţionat din punct de vedere al sunetului, cu patru difuzoare actualizate cu frecvenţă divizată pentru a oferi sunet surround imersiv. Algoritmii audio avansaţi oferă impresia utilizatorului că sunetul provine din cameră, indiferent de poziţia lor în ceea ce priveşte laptopul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb