Huawei va găzdui conferinţa anuală pentru dezvoltatori la Web Summit 2022

G.D.
Companii / 20 octombrie 2022

Huawei va găzdui conferinţa anuală pentru dezvoltatori la Web Summit 2022

Huawei Consumer Business Group găzduieşte din nou conferinţa anuală HDC.Europe pentru dezvoltatorii din industria tehnologică, în cadrul Web Summit 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceasta se va desfăşura la Lisabona, Portugalia, în perioada 1-4 noiembrie.

Potrivit sursei citate, Huawei va organiza un eveniment exclusivist, împreună cu un masterclass dedicat partenerilor, dezvoltatorilor şi distribuitorilor de top. Masterclass-ul îşi propune să le ofere participanţilor o mai bună înţelegere a beneficiilor pe care le oferă ecosistemul Huawei Mobile Services (HMS), precum şi a oportunităţilor referitoare la creşterea veniturilor şi păstrarea clienţilor.

"Zilnic, lumea din jurul nostru se confruntă cu provocări şi o doză din ce în ce mai mare de incertitudine. Trebuie să îmbrăţişăm această nouă eră şi să-i descoperim oportunităţile. În cadrul evenimentului Huawei Developer, vom împărtăşi din experienţele noastre în ceea ce priveşte depăşirea provocărilor şi vom arunca o privire asupra unor soluţii de afaceri revoluţionare, concepute pentru a răspunde nevoilor în diferite scenarii digitale. De asemenea, vom prezenta cele mai bune practici şi rezultatele muncii noastre alături de parteneri de top din întreaga lume." a declarat Jaime Gonzalo, VP Huawei Mobile Services Europe.

Web Summit reuneşte oameni şi organizaţii ce reconfigurează sfera tehnologică globală. Acesta oferă un cadru potrivit pentru Huawei Developer Conference şi masterclass-ul inaugural. În sesiunea din după-amiaza zilei de 2 noiembrie, participanţii vor putea asculta discuţii, studii de caz şi vor putea înţelege practicile Huawei şi ale partenerilor săi globali.

Pe lângă organizarea masterclass-ului, Huawei va găzdui pentru prima dată în timpul Web Summit-ului şi gala anuală AppGallery Editors' Choice Awards 2022. Premiile oferă recunoaştere celor mai bune aplicaţii şi jocuri ale anului şi vor include noi categorii dedicate partenerilor şi agenţiilor care au beneficiat în campaniile lor de succes de serviciile cheie HMS, precum HUAWEI Ads, subliniază sursa citată.

Gala Huawei AppGallery Editors' Choice Awards 2022 se află la a treia ediţie şi va oferi distincţii nu numai jocurilor şi aplicaţiilor cu cel mai mare impact pozitiv asupra vieţii utilizatorilor din ultimele 12 luni, ci şi celor care au generat cele mai bune venituri folosind HUAWEI Ads şi soluţii de dezvoltare prin colaborarea între servicii, în urma cooperării dintre Huawei şi partenerii săi.

Câştigătorii sunt nominalizaţi prin echipele Huawei de editori experţi din întreaga Europă şi evidenţiază determinarea dezvoltatorilor de aplicaţii de a oferi utilizatorilor experienţe excepţionale. Acesta este un element important în dezvoltarea AppGallery, care deserveşte acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global şi care a înregistrat o creştere de 147% a numărului de aplicaţii integrate cu HMS de la un an la altul.

"Adăugăm în cadrul AppGallery Editors' Choice categoria de cooperare business pentru a ilustra performanţele partenerilor care colaborează cu noi. Cei mai buni parteneri ai noştri profită de capacitatea noastră de a îmbunătăţi activarea, monetizarea şi fidelizarea în cazul mai multor aplicaţii, nu doar pentru a creşte veniturile, ci şi pentru a creşte loialitatea clienţilor şi a încuraja un număr mai mare de instalări. Astfel, noua categorie de premii este o recunoaştere a acestui lucru." a declarat Jaime Gonzalo, VP, Huawei Mobile Services Europe, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb