Huawei vine cu o soluţie prin care operatorii pot oferi servicii DICT integrând cloud-uri şi reţele

A.T.
Companii / 2 martie 2021

Huawei vine cu o soluţie prin care operatorii pot oferi servicii DICT integrând cloud-uri şi reţele

Kevin Hu, preşedinte Huawei Data Communication Product Line, a anunţat, în cadrul MWC Shanghai 2021, cinci noi capabilităţi ale soluţiei inteligente de reţea în cloud - un pas până la cloud, o conexiune la nivel de reţea, programarea rapidă cu un click, o fibră pentru multiple scopuri şi securitate integrată într-un singur produs. Această soluţie ajută operatorii să construiască reţele de servicii orientate spre cloud şi capabilităţi de bază pentru transformarea DICT, potrivit reprezentantului Huawei.

Conform spuselor lui Kevin Hu, reţeaua în cloud este principalul motor al economiei digitale, aducând un nou suflu celei de-a patra revoluţii industriale. Reţeaua în cloud oferă putere de calcul continuă pentru numeroase industrii, stimulând noile creşteri în economia digitală. Transformarea digitală a numeroaselor industrii poziţionează DICT ca motor al creşterii operatorilor în era economiei digitale. Luând exemplul operatorilor chinezi, rata de creştere a DICT pe piaţa totală disponibilă a ajuns la 40%.

Operatorii adoptă strategia DICT pentru a răspunde cerinţelor transformării digitale ale clienţilor din industrie. Noile oportunităţi sunt însoţite de noi schimbări şi provocări:

1. Cererea pentru acces la cloud creşte rapid. 93% din firme vor folosi servicii publice de cloud, iar 74% vor folosi soluţii hibride de cloud. Companiile cer conexiuni multi-cloud cu acces printr-un singur punct.

2. Liniile private ale companiilor trec la reţele private în cloud. După ce sistemele serviciilor companiilor vor trece în cloud, nevoile acestor companii se vor transforma din linii private în reţele în cloud private, accesibile la nivel global.

3. Transmisiile de tip best-effort se transformă în garantarea experienţei. Trecerea în cloud a sistemelor de producţie ale companiilor înseamnă că reţelele trebuie să treacă de la transmisiile de tip best-effort la o garantare deterministă a experienţei.

4. Securitatea într-un singur punct se transformă în protecţie polivalentă. Pentru a răspunde cerinţelor de trecere a serviciilor în cloud, securitatea trebuie să se transforme din protecţia într-un singur punct, oferită de firewall-uri, într-o colaborare de securitate E2E (de la dispozitive, reţele şi cloud la aplicaţii) şi capabilităţi de protecţie polivalentă.

Potrivit reprezentantului Huawei, aceste schimbări aduc noi provocări reţelelor: planificarea integrată cloud-reţea trebuie furnizată companiilor pentru a implementa abonamente exhaustive la produse cloud-reţea şi a oferi experienţa unor servicii de tip e-commerce. De asemenea, companiile necesită o experienţă constantă de cloud şi reţea. În plus, trecerea în cloud a sistemelor de producţie necesită ca reţelele să ofere garanţii E2E SLA. Apoi, pe măsură ce tot mai multe informaţii intră în cloud, graniţele iniţiale fizice de securitate dispar - lumea digitală necesită colaborarea între companii, reţele şi cloud-uri pentru asigurarea securităţii.

Soluţia inteligentă de reţea în cloud de la Huawei, prin cele cinci noi capabilităţi ale sale (un pas până la cloud, o conexiune la nivel de reţea, programarea rapidă cu un click, o fibră pentru multiple scopuri şi securitate integrată într-un singur produs), maximizează valoarea resurselor de reţea ale operatorilor şi foloseşte la maximum avantajele complementare ale cloud-urilor şi reţelelor, a precizat Kevin Hu, care consideră că soluţia Huawei poate fi cheia prin care operatorii pot oferi servicii DICT integrând cloud-uri şi reţele.Reprezentantul Huawei a explicat şi care sunt principalele argumente:

Un pas până la cloud: Căi de acces în cloud ce permit accesarea acestuia în câteva minute

Infrastructura cloud oferă conexiuni flexibile între multiple cloud-uri şi reţele, în timp ce căile de acces bazate pe SRv6 optimizează conexiunile între domenii. Cum tehnologia sparge în mod constant barierele proceselor, experienţa în cloud şi reţele devine constantă, iar accesul serviciilor din cloud prin intermediul unei reţele se poate implementa în decurs de câteva minute.

O conexiune la nivel de reţea: Reţeaua-ca-serviciu implică o utilizare a reţelei similară cu cloud-ul

Arhitectura de reţea orientată pe servicii oferă interfeţe la nivelul chiriaşilor pentru a acoperi detaliile de implementare a reţelei. Acest lucru reduce timpul de integrare a sistemului cu 90%, permiţând companiilor să folosească reţelele cu aceeaşi uşurinţă cu care folosesc cloud-urile. În plus, prin calculul inteligent al distribuţiei căilor de acces al soluţiei iMaster NCE, numărul de conexiuni la reţea ajunge la 100 de ori media industriei, răspunzând cererii de reţelistică pe scară ultra-largă şi de interconectivitate globală a numeroşilor chiriaşi.

Programarea rapidă cu un click: Algoritmul grafic cloud inteligent îmbunătăţeşte utilizarea resurselor IDC cu 30%

Algoritmul grafic cloud inteligent, îmbinând factori din reţea şi din cloud, oferă căi de acces în cloud optime pentru companii şi implementează programarea integrată a resurselor de cloud şi de reţea. Acest lucru îmbunătăţeşte cu 30% utilizarea resurselor de cloud şi de reţea.

O fibră pentru scopuri multiple: Slicing-ul ierarhic oferă o experienţă deterministă a serviciilor pentru numeroase industrii

La nivelul companiei, terminalul inteligent de cloud - un dispozitiv în formă de cutie - oferă acces la multiple servicii care necesită SLA-uri diferite, precum supravegherea video CCTV, accesul la internet din birou şi teleconferinţele. La nivelul reţelei, o singură fibră optică deserveşte diferite reţele private de servicii pe bază de slice, oferind garanţia unei experienţe cu granularitate fină.

Securitatea integrată într-un singur produs: Serviciul de securitate în cloud QIANKUN construieşte o protecţie de securitate polivalentă

În colaborare cu gateway-urile de securitate TianGuan la nivel enterprise, serviciul de securitate în cloud QIANKUN construieşte capabilităţi de apărare polivalente, cu integrare a securităţii cloud-reţea. Acest lucru oferă, în modul abonament, o rată de detecţie de 96% pentru noi ameninţări, detectarea atacurilor ascunse în decurs de câteva minute, blocarea aproape de sursă a ameninţărilor legate de integrarea securităţii cloud-reţea, implementarea pe bază de cloud a capabilităţilor de securitate atomică şi servicii de securitate şi O&M bazate pe cloud.

Până în prezent, Huawei a implementat inovaţia şi uzul comercial al serviciilor de reţea în cloud împreună cu peste 30 de operatori, deservind scenarii de digitalizare în domeniile guvernării, sănătăţii, educaţiei, finanţelor, mineritului, serviciilor portuare, industriei fierului şi oţelului, precum şi al industriei curentului electric. Pe viitor, Huawei va continua să inoveze pe baza tehnologiilor IPv6+ şi să rafineze soluţia inteligentă de reţea în cloud pentru a ajuta operatorii să exploreze valoarea comercială a conexiunilor, să construiască noi modele de afaceri şi să accelereze transformarea digitală a industriilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb