Idea::Bank - în plină transformare digitală

E.O.
Companii / 15 iunie 2023

Robert Anghel - noul Vicepreşedinte Executiv Business al Idea::Bank.

Robert Anghel - noul Vicepreşedinte Executiv Business al Idea::Bank.

Idea::Bank a început, anul trecut, un masiv proces de transformare digitală, conform unui comunicat de presă, care arată: "Bazată pe o platformă tehnologică ultramodernă şi ultraflexibilă, găzduită în cloud şi beneficiind de suportul unor parteneri de talie mondială, Idea::Bank va deveni prima bancă 100% digitală - made in Romania.

Pentru a realiza acest obiectiv, Idea::Bank a început dezvoltarea unui pool de talente format din cei mai valoroşi profesionişti în banking şi tehnologie, care vor construi o cultură organizaţională unică.

Un pas decisiv în acest sens este alăturarea lui Robert Anghel în echipa de Management Executiv, în calitate de Vicepreşedinte Executiv Business.

Robert Anghel, până acum Director de Strategie şi Dezvoltare de Business la ING Bank, este unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti din România în ceea ce priveşte transformarea digitală, cu peste 20 de ani de carieră în industria bancară, telecom şi ecommerce. A făcut parte din proiecte de anvergură naţională şi internaţională, derulate în Europa şi Asia. În prezent, urmează cursurile programului MBA al Universităţii Illinois, specializarea Mergers & Acquisitions".

Preluarea atribuţiilor va începe după primirea aprobării Băncii Naţionale a României pentru această poziţie.

"Oamenii sunt cheia succesului transformării Idea::Bank. Pe lângă capabilităţile tehnice şi digitale, adevărata diferenţiere va veni, de fapt, din capabilităţile şi sinergiile echipei, iar noi tocmai acest lucru îl construim acum. Sunt deosebit de încântată pentru faptul că îl avem pe Robert Anghel în echipa noastră, care - prin experienţă şi calităţile de leadership demonstrate deja- se potriveşte perfect cu planurile avangardiste ale Idea::Bank", a declarat Gabriela Nistor, Preşedintele Executiv al Idea::Bank. Din top managementul Idea::Bank fac parte - pe lângă Gabriela Nistor, Preşedinte Executiv din iunie 2022 -, Sorin Dumitrescu, Vicepreşedinte Executiv Risc, Daniel Popescu, Vicepreşedinte Executiv Tehnologie şi Sinan Kircali, Vicepreşedinte Executiv Operaţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb