Ileana Ştefan este noul Director de Resurse Umane în cadrul GRAMPET

M.A.
Companii / 29 ianuarie 2020

Ileana Ştefan

Ileana Ştefan

Ileana Ştefan va prelua rolul de Chief Human Resources Officer (CHRO), cu responsabilităţi de coordonare la nivelul întregului grup GRAMPET, prezent în momentul de faţă în 10 ţări europene, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET, a declarat: "Începem anul cu această recrutare importantă, aducând în echipa de management încă un profesionist cu experienţă în organizaţii multinaţionale şi pieţe dintre cele mai avansate. Ileana vine cu peste 18 de ani de activitate internaţională atât în Europa, cât şi în Statele Unite, în domeniul de HR şi Legal, având experienţă în gestionarea de echipe mari, multijurisdicţionale, dar şi în proiecte de fuziuni sau start-up. Cultura noastră organizaţională a evoluat mult în ultimii 20 de ani şi ne aflăm astăzi într-un moment cheie, cu aproape 6.400 de angajaţi în zece ţări europene şi în mijlocul unui proces continuu de expansiune şi integrare. Am încredere că Ileana va inspira şi va ajuta echipa GRAMPET să crească, amplificând punctele forte şi potenţialul fiecărui angajat, şi provocând - acolo unde se impune - procesul de schimbare şi reinventare".

Potrivit sursei citate, în cei 18 ani de Executive HR & Legal în companii multinaţionale de renume, Ileana Ştefan a gestionat proiecte de change management, dezvoltare, employer brand, new way of working, onboarding, fuziuni şi start-up, optimizare şi reorganizare de procese şi structuri, implementare de sisteme şi controale interne, buget şi planificare, organizare de evenimente.

"Sunt încântată să fiu primită în familia GRAMPET şi mă alătur acestei echipe puternice cu dorinţa de a aduce o perspectivă nouă şi de a folosi în beneficiul grupului cunoştinţele şi experienţa dobândită în ultimii ani, astfel încât să ne atingem obiectivele stabilite. Este o mândrie să mă alătur echipei care a construit prima multinaţională cu capital românesc şi să o susţin prin cunoştinţele mele pe parcursul etapelor care vor urma în expansiunea sa internaţională", spune Ileana Ştefan.

Din rolul său de CHRO, ea va coordona activităţile de Resurse Umane, Organizare şi Optimizare Procese şi Structuri la nivelul Grupului GRAMPET, cu ajutorul unei echipe formate din peste 60 de oameni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb