IMB a lansat Corporate Resonsibility Report 2011

F. A.
Companii / 16 iulie 2012

IBM a lansat, astăzi, cel de-al nouălea raport anual Corporate Responsibility Report în care s-a observat că angajamentul pentru programe de responsabilitate socială şi asupra mediului înconjurător au determinat un număr mare de beneficii: reducerea consumului de energie, crearea unui nou model de educaţie in licee şi utilizarea tehnologiei şi expertizei pentru a ajuta la dezvoltarea companiilor mici.

IBM a obţinut anul trecut rezultate semnificative de sustenabilitate în domenii precum conservarea energiei, eficienţa energetică a centrelor de date şi responsabilitatea asupra mediului. Compania a economisit anul trecut peste 43 de milioane de dolari în costuri cu electricitatea şi a conservat 378.000 megawaţi-oră de electricitate, o cantitate suficientă pentru a alimenta cu energie electrică aproximativ 34.000 de locuinţe pentru un an. Proiectele IBM de conservare a energiei au oferit reduceri egale cu 7,4% din consumul total de energie al companiei, depăşind semnificativ obiectivul anual de 3,5%. Acesta reprezintă rezultatul unui program continuu ce a implicat 2.300 de proiecte de conservare implementate în cadrul a peste 364 de unităţi IBM din toate regiunile globului. IBM va continua aceste eforturi de conservare şi a stabilit obiectivul de a elimina 1,1 milioane de megawaţi-oră din consumul de energie până la sfârşitul anului 2012.

În 2011, IBM şi World Environment Center au format Consiliul de Inovaţie în Sustenabilitatea Mediului (Innovation in Environmental Sustainability Council) pentru a explora modul în care inovaţia în procesele de business şi în tehnologie poate crea soluţii strategice la provocări majore ce implică energia, materialele, resursele de apă, infrastructura şi procesul logistic. Printre membrii fondatori ai consiliului se numără Boeing, CH2M HILL, Coca-Cola Company, Dow Chemical Company, F. Hoffman-La Roche AG, General Motors, Johnson & Johnson Family of Consumer Companies şi Walt Disney Company.

Politicile IBM de sustenabilitate pe termen lung încep să îşi arate beneficiile. În perioada 1990-2011, eforturile companiei de conservare a energiei au dus la economisirea a 5,8 miliarde kWh de electricitate, la evitarea formarii unui volum de 3,8 milioane de tone de emisii de CO2 rezultând economii de 442 milioane de dolari pentru companie.

"Pentru ca sustenabilitatea să nu fie doar un capriciu temporar, trebuie să fie susţinută pe termen lung", a precizat Wayne Balta, vicepreşedinte Environmental Affairs and Product Safety, IBM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb