"Impact" Bucureşti va distribui acţiuni cu titlu gratuit

Raluca Ungureanu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 11 iunie 2004

Societatea vrea să îşi majoreze capitalul social cu 62,8 miliarde de lei

Societatea de dezvoltări proiecte imobiliare "Impact" Bucureşti vrea să îşi majoreze capitalul social cu 62,8 miliarde de lei, prin emisiunea unui număr de 62.885.824 acţiuni cu valoarea nominală 1.000 de lei. Acestea vor fi distribuite cu titlu gratuit persoanelor înscrise în Registrul Acţionarilor la data de înregistrare, arată un comunicat al societăţii. Acţionarii companiei vor primi cîte o acţiune nouă pentru fiecare şapte acţiuni vechi deţinute. Data de înregistrare propusă este 5 iulie 2004.

Acelaşi comunicat arată că sursele utilizate pentru efectuarea majorării sînt reprezentate de fondurile constituite de societate din primele de emisiune aferente majorării de capital prin noi aporturi, efectuată anul trecut.

La începutul anului curent, acţionarii societăţii au aprobat majorarea capitalului social cu 61,1 miliarde de lei prin emisiunea unui număr de 61.127.167 de acţiuni cu valoarea nominală 1.000 de lei.

Persoanele care deţineau acţiuni "Impact" la data de 12 martie, data de referinţă, au putut să subscrie titluri la preţul de 2.280 de lei/acţiune, în condiţiile în care preţul acţiunilor pe piaţa bursieră se situa între 4.000 şi 5.000 de lei/acţiune. După închiderea perioadei de subscriere, din cele peste 61 milioane de titluri noi emise, au rămas nesubscrise 2,97 milioane. Acţionarii "Impact" au putut să participe la această majorare şi cu o parte din dividendele repartizate de societate din profitul obţinut anul trecut, respectiv 235 lei/acţiune (valoarea brută).

"Impact" a obţinut, la sfîrşitul primului trimestru din 2004, un profit de 837.000 euro, cu mult peste estimările cuprinse în bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei, dar şi peste realizările din perioada similară a anului trecut (317.000 euro). Rezultatul este urmarea reducerii cheltuielilor sub nivelul programat (2,9 milioane de euro, faţă de 3,1 milioane de euro). Pentru perioada aprilie-iunie 2004, conducerea societăţii aşteaptă un profit de 2,58 milioane de euro, iar pentru iulie-septembrie - de 2,3 milioane de euro. Conform bugetului, profitul prognozat pentru sfîrşitul acestui an însumează 8,3 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb