ÎN 2021 Bolt marchează al doilea an de creştere exponenţială în România

G.U.
Companii / 20 decembrie 2021

Bolt marchează al doilea an de creştere exponenţială în România

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, marchează al doilea an de creştere exponenţială în România, un record de dezvoltare pentru companie inclusiv la nivel european, se arată într-un comunicat remis redacţiei. La final de an, harta Bolt cu noile servicii lansate în 2021, arată în felul următor:

- Ride-hailing - 16 oraşe noi: Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgovişte, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Baia Mare, Târgu Mureş;

- Bolt Food - 3 oraşe noi: Constanţa, Timişoara şi Iaşi;

- Micromobilitate (trotinete electrice) - 3 oraşe noi: Galaţi, Arad şi Sibiu;

- Bolt Business - 3000 de companii în portofoliul de clienţi;

- Bolt Market - nou serviciu de vânzare şi livrare rapidă a produselor de larg consum.

Într-o perioadă în care imprevizibilul a fost la ordinea zilei, Bolt a continuat să aibă o expansiune accelerată, pe toate planurile. Compania s-a mobilizat şi în cadrul unor campanii naţionale, precum: Maratonul de Vaccinare, organizat în Bucureşti, Iaşi şi Cluj şi alte 15 oraşe, Săptămâna Mobilităţii Europene în Sibiu şi Vinerea Verde Stop, în Bucureşti.

Din informaţiile anonimizate, colectate prin utilizarea serviciilor sale de ride-hailing, trotinete electrice şi livrare de produse alimentare şi mâncare în România, cea mai lungă călătorie cu Bolt a fost de aproximativ 113 km, iar numărul celor mai multe curse efectuate de un singur utilizator a fost de 803. De asemenea, cursa care a costat cel mai mult a fost de 1.518 de lei.

Potrivit sursei citate, pentru că situaţia curentă a generat schimbări majore de comportament în ceea ce priveşte livrarea de mâncare, aceasta a devenit un serviciu foarte solicitat şi necesar. Astfel, în prezent, Bolt Food gestionează livrările a sute de restaurante din Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. În urma analizării datelor, numărul celor mai multe comenzi de la un singur utilizator al aplicaţiei Bolt Food este de 588, iar ziua cu cele mai multe comenzi plasate este 19 noiembrie. Pe primul loc în topul felurilor de mâncare preferate de români se află cartofii cu usturoi, parmezan şi pătrunjel, urmaţi de noodles de pui (locul 2) şi noodles de vită (locul 3). În ceea ce priveşte valoarea comenzii, cea mai mare a fost de aproximativ 2,293 de lei.

Conform comunicatului, la capitolul micromobilitate, anul acesta, la nivel naţional, trotinetele electrice au parcurs 4,5 milioane de kilometri, adică înconjurul lumii de 100 de ori, sau de 10 ori distanţa de la Pământ la Lună. Cea mai lungă călătorie cu trotineta electrică a avut aproximativ 33 de kilometri, iar numărul celor mai multe curse efectuate de un singur utilizator este de 719. De asemenea, ziua în care au fost înregistrate cele mai multe curse cu trotinetele electrice a fost 15 septembrie.

În ceea ce priveşte Bolt Business, un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficientă a călătoriilor de afaceri, acesta a înregistrat o creştere vertiginoasă - de cinci ori - din ianuarie până în noiembrie.

În luna noiembrie, Bolt a lansat un nou serviciu de livrare a cumpărăturilor pe piaţa din România: Bolt Market. Acesta aduce clienţilor acasă produse alimentare şi non alimentare din stocurile proprii şi poate fi accesat direct din aplicaţia Bolt Food. La numai o lună de la lansare, serviciul a prins deja tracţiune: cea mai mare valoare a unei comenzi a fost de aproximativ 951 de lei, în timp ce numărul celor mai multe comenzi provenite de la un singur utilizator a fost de 57. Serviciul este momentan disponibil în Bucureşti, urmând a se extinde rapid în celelalte oraşe unde Bolt şi-a dovedit deja popularitatea printre clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb