ÎN ACEST AN: PENNY a deschis peste 30 de filiale în toată ţara şi ajunge la un număr total de 336 de magazine

V.G.
Companii / 21 decembrie 2022

PENNY a deschis peste 30 de filiale în toată ţara şi ajunge la un număr total de 336 de magazine

PENNY îşi continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a 13 noi magazine în luna decembrie şi un total de 36 de magazine în anul 2022, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Astfel, reţeaua PENNY ajunge la un număr de 336 de magazine.

Potrivit sursei citate, este primul an în care discounterul inaugurează peste 30 de filiale în întreaga ţară.

Magazinul PENNY din Copşa Mică, judeţul Sibiu, de pe Şoseaua Sibiului, nr. 26, are o suprafaţă de vânzare de 857.75 mp. Acesta dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Plopeni, judeţul Prahova, de pe Str. Independenţei, nr. 20, are o suprafaţă de vânzare de 860.75 mp. Acesta dispune de 66 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Şomcuţa Mare, judeţul Maramureş, de pe Str. Republicii, nr. 42, are o suprafaţă de vânzare de 857.32 mp. Acesta dispune de 57 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Budeşti, judeţul Călăraşi, de pe Str. Gării, nr. 2, are o suprafaţă de vânzare de 859.30 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Valea Lupului, judeţul Iaşi, de pe Str. Cuza Vodă, nr. 36-38, are o suprafaţă de vânzare de 851.39 mp. Acesta dispune de 70 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Ghermăneşti, judeţul Ilfov, de pe Şoseaua Ghermăneşti, nr. 56, are o suprafaţă de vânzare de 850.30 mp. Acesta dispune de 48 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY Crâng (Buzău 5), judeţul Buzău, de pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 49, are o suprafaţă de vânzare de 898 mp. Acesta nu dispune de locuri de parcare.

Magazinul PENNY din Livada, judeţul Satu Mare, de pe Ştr. Viitorului, nr. 14E, are o suprafaţă de vânzare de 846.62 mp. Acesta dispune de 56 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Crasna, judeţul Sălaj, nr. 1418-1418A, are o suprafaţă de vânzare de 847.70 mp. Acesta dispune de 72 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Podul Iloaiei, judeţul Iaşi, de pe Şoseaua Naţională, nr. 11, are o suprafaţă de vânzare de 954.98 mp. Acesta dispune de 90 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Bucureşti, de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 30F, are o suprafaţă de vânzare de 721.10 mp. Acesta dispune de 10 de locuri de parcare neexclusive.

Magazinul PENNY din Vidra, judeţul Ilfov, de pe Str. Principala, nr. 91, are o suprafaţă de vânzare de 860.51 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

Magazinul PENNY din Şag, str a-XI-a, nr 62C, judeţul Timiş, FN, are o suprafaţă de vânzare de 860.10 mp. Acesta dispune de 69 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi.

PENNY Punct reprezintă evoluţia strategică a Penny Market în România şi este structurată în şapte piloni cheie: experienţă îmbunătăţită în magazine, expansiune, produse româneşti, oameni, digitalizare, sustenabilitate şi comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor şi la dezvoltarea capacităţilor logistice. Până în 2029, PENNY îşi propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, PENNY a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiaşi, judeţul Dolj.

Toate magazinele nou deschise PENNY sunt certificate BREEAM In-Use (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) ceea ce confirmă atenţia deosebită pe care compania o acordă principiilor de sustenabilitate şi alinierea cu legislaţia europeană şi cerinţele la nivel global, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb