ÎN ANUL 2021 RE/MAX România a înregistrat creştere valorică a afacerilor de peste 90%

S.B.
Companii / 25 ianuarie 2022

RE/MAX România a înregistrat creştere valorică a afacerilor de peste 90%

RE/MAX România a înregistrat o creştere a comisioanelor generate cu circa 92% în 2021, comparativ cu anul precedent, ajungând la o valoare totală de 10,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Compania a intermediat în acelaşi interval temporar aproximativ 10.000 de tranzacţii imobiliare, care au însumat peste 300 milioane de euro, iar pentru anul curent vizează atingerea unei cifre de afaceri de 15 mil. Eur., respectiv o creştere accelerată a numărului de francize şi agenţi.

"Anul 2021 a fost unul suprinzător de bun pentru business-ul RE/MAX în România, cu creşteri care ne-au depăşit aşteptările. Dacă 2020 a fost un an de reorganizare şi adaptare la contextul pandemic, 2021 a reprezentat unul de consolidare şi evoluţie. Putem spune că investiţiile în digitalizare, educaţie şi serviciile de top oferite, alături de un context favorabil în ceea ce priveşte piaţa imobiliară, au determinat rezultatele obţinute. Mizăm în continuare pe creşteri considerabile la nivelul tuturor indicatorilor de business", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

Potrivit datelor centralizate, birourile RE/MAX România au intermediat în 2021 cca. 10.000 de tranzacţii imobiliare, cu o valoare cumulată de cca. 300 mil. Eur. Totodată, în acelaşi interval temporar, compania a cunoscut o creştere de 92% a comisioanelor înregistrate, de la 5,5 mil. Eur., la 10,5. mil. Eur.

Cele mai multe tranzacţii intermediate au fost pe segmentul rezidenţial, într-un procent de 83%, urmat de terenuri (9%), comercial (4%), office (2%) şi industrial (2%), iar topul oraşelor din punctul de vedere al volumului de tranzacţii rămâne neschimbat, respectiv: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov. De asemenea, cele mai valoroase proprietăţi tranzacţionate de birourile RE/MAX în 2021 sunt: hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca - o tranzacţie de 8 mil. Eur, urmat de două terenuri - unul în Sibiu, de 4,8 mil. Eur. şi unul în Bucureşti, de 3,3 mil. Eur. -, precum şi o casă în Cluj-Napoca, de cca 1,95 mil. Eur.

Totodată, în 2021 RE/MAX România şi-a extins reţeaua cu 24 de francize noi, unele urmând a se deschide în 2022. În prezent, cele mai multe francize RE/MAX se regăsesc în Bucureşti - 22 birouri, Cluj - 8 birouri şi Braşov - 5 birouri, iar la nivelul întregii ţări compania deţine peste 60 de birouri francizate. Până la finele acestui an, RE/MAX România îşi propune creşterea numărului de francize, vizând un portofoliu de 90 de unităţi la nivel naţional, având ca focus oraşele: Iaşi, Timişoara şi Craiova, dar şi multe alte reşedinţe de judeţ.

Compania estimează, de asemenea, creşteri accelerate pentru toţi indicatorii de business, astfel încât până la sfârşitul anului curent plănuieşte să ajungă la o echipă de 1000 de agenţi, care să intermedieze 15.000 de tranzacţii. La nivelul comisioanelor înregistrate, RE/MAX România estimează o valoare de 15 mil. Eur. pentru anul 2022.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb