ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI: Bilanţul clinicilor dentare Qmed arată o creştere de 10% a numărului de pacienţi trataţi

V.G.
Companii / 27 octombrie 2022

Bilanţul clinicilor dentare Qmed arată o creştere de 10% a numărului de pacienţi trataţi

Reţeaua de clinici dentare multidisciplinare Qmed a încheiat primele 9 luni ale anului 2022 cu o creştere de 10% a numărului de pacienţi, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, în această perioadă, echipa medicală Qmed a tratat aproape 25.000 de cazuri în cele 5 clinici din Bucureşti şi Popeşti-Leordeni. Dintre acestea, 83% au fost pacienţi recurenţi, reveniţi pentru control sau continuarea planului de tratament, în timp ce 17% au fost pacienţi noi, care au decis să nu mai amâne vizita la stomatolog pentru rezolvarea problemelor dentare.

Printre cele mai frecvente afecţiuni tratate de echipa de medici stomatologi Qmed în această perioadă au fost cariile dentare şi dinţii deterioraţi. În funcţie de gradul de afectare al structurii dentare, pacienţii clinicilor au beneficiat de tratamente restaurative individualizate, atât prin plombe dentare, cât şi prin coroane dentare, care le-au restabilit funcţiile masticatorii şi estetice, tototdată prelungind durata de viaţă a dinţilor naturali pe arcadă.

Alături de protetica dentară, în topul celor mai accesate servicii de stomatologie s-au aflat şi tratamentele ortodontice, în special la copii. Acestă tendinţă demonstrează că tot mai mulţi pacienţi înţeleg necesitatea unui aparat dentar pentru a corecta malocluzia (muşcătura defectuasă) şi a evita probleme pe care aceasta le poate provoca. Din gama largă de tipuri de aparate dentare utilizate pentru îmbunătăţirea fizionomiei, prin corectarea poziţiei dintilor, puse la dispoziţia pacienţilor Qmed (de la aparatele clasice, la cele linguale, aparate pe bază de gutiere sau Invisalign) opţiunea preferată a rămas în continuare aparatul dentar fix, având în vedere costul redus, dar şi eficienţa dovedită.

"Bilanţul primelor 9 luni ale acestui an este unul îmbucurător, deoarece relevă faptul că preocuparea oamenilor faţă de sănătatea orală şi prevenirea afecţiunilor dentare este în creştere. Aceştia conştientizează că amânarea începerii tratamentelor necesare nu face decât să agraveze problemele existente, ceea ce va conduce ulterior la tratamente mai complexe şi mai costisitoare. La Qmed credem că sănătatea dentară trebuie să fie o prioritate, de aceea, venim în sprijinul pacienţilor cu preţuri avantajoase, păstrând la un nivel înalt calitatea actului medical, a materialelor şi a lucrărilor dentare. Pacienţii care ne trec pragul clinicilor, fie ei copii, adolescenţi sau adulţi, pleacă mai sănătoşi, cu un zâmbet înfloritor şi, mai ales, fără teamă de dentist", afirmă Raluca Ion, medic specialist şi cofondator Qmed.

Pe lângă controale şi tratamente de specialitate, clinicile Qmed oferă pacienţilor inclusiv servicii de radiologie digitală computerizată, indicate pentru evaluarea stării dentare şi stabilirea corectă a unui diagnostic. Investigaţiile cel mai des efectuate au fost radiografiile dentare retroalveolare, care permit medicului să vizualizeze în detaliu coroana şi rădăcina întregului dinte.

Conform statisticilor europene, tratamentele stomatologice reprezintă serviciul medical cel mai dificil de accesat de populaţie, din motive financiare. Pe lângă aspectul costului, frica de stomatolog, dar şi lipsa timpului constituie, de asemenea, bariere în calea îngrijirilor dentare.

Clinicile Qmed oferă gama completă de servicii de stomatologie, asigurată de echipe multidisciplinare de medici stomatologi, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie. În plus, pacienţii au la dispoziţie soluţii financiare flexibile, cum ar fi plata în rate, ceea ce le facilitează accesul la servicii de medicină dentară de cea mai înaltă calitate. Anul acesta, Qmed a deschis cea de-a doua clinică în oraşul Popeşti-Leordeni, în urma unei investiţii de 150.000 de euro, reţeaua ajungând astfel la 5 clinici dentare amplasate în Bucureşti şi Popeşti-Leordeni, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb