ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI, Miele a vândut cu 75% mai multe maşini de spălat vase

Ioana Dogaru
Companii / 28 octombrie 2015

Compania de echipamente electrocasnice premium Miele a vândut cu 75% mai multe maşini de spălat vase în primele nouă luni ale anului în curs, comparativ cu perioada similară din 2014.

Până la finalul anului, Miele estimează o creştere de 90% a numărului de maşini de spălat vase vândute în România.

Valoric, vânzările de maşini de spălat vase Miele vor ajunge în 2015 la aproximativ 250.000 de euro.

Directorul de vânzări Miele Romţnia, Loredana Butnaru a declarat: "Piaţa de maşini de spălat vase creşte constant în ultimii ani în România şi datorită faptului că utilizatorii înţeleg beneficiile acestui produs în bucătărie. O maşină de spălat vase este la fel de utilă ca o maşină de spălat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poţi face economii importante de timp, apă şi energie".

Miele oferă în România o gamă de circa 20 de modele de maşini de spălat, printre care şi modelul G6000, singura maşină de spălat vase din lume cu tehnologia patentată Knock2Open.

G 6000 este un model special conceput pentru un mobilier de bucătărie modern, fără mânere şi este singura maşină de spălat vase din lume a cărei deschidere se realizează prin simpla bătaie a uşii. În plus, modelul Knock2Open este dotat cu un panou "touch on metal" - un mod de comandă elegant şi inovativ.

Miele România îşi extinde gama de maşini de spălat vase din noiembrie, când vor fi disponibile în magazine produsele din seria "Active". Modelele se adresează cumpărătorilor care achiziţionează pentru prima dată un astfel de produs. Electrocasnicele din această categorie au fost prezentate în premieră la IFA Berlin 2015 şi corespund seriei 4000. Diferenţa este însă că noile maşini de spălat vase vin cu un preţ mai accesibil. În România, preţul de vânzare porneşte de la 2.670 de lei.

Loredana Butnaru a declarat: "Cea mai nouă gamă de maşini de spălat vase de la Miele este adresată mai ales tinerilor care cumpără pentru prima dată un produs din această categorie, oferindu-le o alternativă mai convenabilă".

Cele mai multe dintre modelele de maşini de spălat vase de la Miele oferă: sertarul 3D pentru tacâmuri, sistemul Perfect Glass Care (special pentru spălarea paharelor), dar şi funcţia de autodeschidere pentru uscarea perfectă a veselei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb